Sitten olisikin huulipunaesittelyn vuoro. Montaa huulipunaa en nykyään omista, tarkalleen kuusi kappaletta oikeastaan. En kovinkaan usein muista, jaksa tai viitsi käyttää huulipunaa, vaikka se näyttäisi kuinka kivalta. Jos päädyn punaamaan huuleni, teen sen mahdollisimman vaalealla punalla. Muuten joudun tarkistamaan punaani parin minuutin välein. Kyllä, vainoharhaisuutta parhaimmillaan. Kuvittelen joskus jopa, että pelkkä tuuli voi levittää huulipunat pitkin naamaani!:D No, käydäänpä sitten niiden punien kimppuun. Osa punista on saatu blogin kautta.


huulipunat_kaikki

Ensimmäiseksi tahdon esitellä maailman parhaan nudehuulipunan. Avonin Champagne-sävyinen huulipuna sisältää moussesydämen, mikä tekee punan koostumuksesta uskomattoman pehmeän. Sävy on kultaan taittava beige ja se toimii hyvin niin arkena kuin juhlissakin. Sitä voi lisätä ilman peiliä huoletta, sillä lopputulos on aina täydellinen. Ah, rakkautta!:)

Toinen Avonin punani on se täydellinen punainen huulipuna. Tummanpunainen taittuu hieman siniseen, mikä saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Kellertävälle iholleni suositellaan usein oranssiin taittavaa punaa, mutta itse pidän siniseen taittuvasta enemmän. Tämänkin on mielipideasia ja eri lähteet suosittelevat eri sävyjä. Tämän sävyn nimi on kuitenkin Red 2000.

huulipunat2

Sekalaiset sisarukset kuvattiin jälleen yhdessä. Max Factorin huulipuna on ehkä oudoin ikinä, sillä sen sävyä on mahdoton kuvailla. Hylsyssä tämä näyttää aika tummalta, mutta huulilla taas ei. Tai on puna toki tumma, mutta se tuntuu heijastavan uskomattoman paljon valoa niin, ettei se näytä aivan niin tummalta. Jep, mahdoton selittää!:D Sävyn nimi on joka tapauksessa Dusky Rose.

MACin huulipunakin on valoa heijastava, mutta hieman pinkimpi kuin tuo MF:n yksilö. Tämän sävyn nimi on Tropic Glow ja siinä on pieniä glitterpaloja, jotka voi erottaa paljaalla silmällä. Puna sopii ehkä paremmin iltaan juuri runsaan kiiltonsa vuoksi. En yleensä tykkää mistän glitterhuulipunista tai- kiilloista, joten olen käyttänyt tätäkin vain muutaman kerran, vaikka sävy on aivan ihana.

huulipunat1

Uusimmat huulipunani ovat Maybellinen. Tämä tummanpunainen on Avonin tummanpunaista vielä hieman tummempi ja syvempi väriltään. Olen kokeillut tätä kerran ja todennut tämänkin aiheuttavan leviämisvainoharhaa. En vaan voi uskoa, että osaisin ensinnäkään levittää tumman huulipunan tasaisesti. Väittää peili mitä tahansa, olen varma, että näytän kamalalta. Jos kuitenkin uskaltaudun ulos punaisilla huulilla, oletan ihmisten katovan huuliani, koska puna on levinnyt. Niin, ei anneta vainoharhaisille tällaisia leluja.;) Sävyn nimi on osuvan ironisesti Pleasure Me Red.

Sitten päästään tämän kevään suosikkisävyyni eli koralliin. Blogimaailmassakin hurjaa suosiota niittänyt Coral Pop ihastutti minut kertaheitolla. Olin juuri heittänyt vanhentuneen korallipunani pois ja tämä korvaa Anytimen punan kyllä tehokkaasti. Tässä huulipunassa ei vaan ole mitään vikaa.


huulipunat3

Kyllä, tämä on se vaihe, kun tajusin, että olisin voinut ottaa kaikki kuvat pystysuunnassa, jolloin niitä olisi ollut kivempi katsella. No, ehkä ensi kerralla!:D Silloin esittelyvuorossa taitavatkin olla luomivärini.