Nyt on sitten aika siirtyä tutkiskelemaan luomivärikokoelmaani. Ensimmäiseen kuvaan, joka on siis yhteiskuva luomiväreistäni, eksyi luonnollisesti pyllistelemään yksi poskipunakin, mutta älkää kiinnittäkö siihen mitään huomiota.;) Käytän luomivärejä yleensä vain iltameikissä, mutta ihan satunnaisesti innostun sutimaan niitä arkimeikkiinkin. Joskus, kun on aamulla liikaa aikaa, teen värilliset rajaukset luomivärillä, mutta sekin on harvinaista herkkua. Tässä postauksessa luomivärien sävyt on muuten kirjoitettu kursiivilla, jos ne teitä kiinnostavat.

luomivarit_kaikki

Ensimmäiseksi ajattelin aiheuttaa hygieniafriikeille oksennuskohtauksen kertomalla, että nämä Rimmelin luomivärit ovat todella vanhoja. Ei näitä taideta edes valmistaa enää!:D Suosikkejani ovat vaaleanpunainen ja kultainen metallihohdeluomivoide. Tuota luomikiiltoa on tullut käytettyä vähemmän, mutta sillä saa kätevästi dramatiikkaa tummaan silmämeikkiin. Vaikka näitä ei enää voikaan ostaa, beige väri on nimeltään Portobello, vaaleanpunainen on Soho ja luomikiilto Gossips.

luomivari8

Isadoran luomivärikvartetit ovat olleet jo vuosia luottotuotteitani, mutta nyt, kun ruskea paletti muutti pikkusiskoni meikkipussiin, en ole käyttänyt näitä enää niin paljoa. Tuo lilansävyinen Amethyst Crystal -paletti on mekein käyttämätön, sillä en oikein osaa olla noin vaaleissa meikeissä. Pitäisi varmana heivata se mäkeen, kun ei ole käyttöä.:/ Tummempaa Crystal Mauve -palettia käytän kyllä usein iltameikissä.

luomivari7

Näillä MACin lumivärinapeilla olen tehnyt pari kertaa rajaukset, mutta koko luomea en ole uskaltanut noin kirkkailla väreillä peittää. Varsinkin tuo sininen on aivan ihana, minulta vain puuttuu munat käyttää sitä enemmän.;) No, opetellaan. Vihreän sävyn nimi on Cool Heat ja sinisen Climate Blue.

luomivari6

Oriflamen Sand Dunes -nudeluomiväriduo on arkimeikissä kätevä, siinä on juuri sopivan vähän kiiltoa. Varsinkin tuo vaaleampi sävy on ihana esim. korostamassa kulmaluuta.:) Isadoran Lime Rose -duon käyttö on jäänyt vähemmälle. I wonder why!:D No okei, olen käyttänyt tuota vaaleaa pinkkiä, krhm.

luomivari5

No niin, tuon Maybellinen mustan luomivärinapin heitin heti kuvauksien jälkeen roskiin, joten ei siitä sen enempää. (Niitäkään ei siis enää taideta myydä, ylläri.) Make Up Storen pinkki Pinky Winky -luomivärinappi sen sijaan jäi, sillä se on rakas minulle. Kuten ehkä huomaatte.;) Sydän on siis kaiverrettu ajat sitten, enää en tuhlaisi hyvää väriä tuollaiseen. Ja kyllä, minulla on hyvin vanhoja luomivärejä enkä häpeile tunnustaa sitä. Hyvin ne toimivat, kun vaan rapsuttelee päältä vanhimmat värit pois välillä. Hyi, ällö-Moksu.

luomivari4

Mineralissiman luomivärit ovat ihania sävyiltään, mutta en ole niitä juurikaan käyttänyt. Sitä, mitä tuon violetin Glam-luomivärin suojamuoville on tapahtunut, en tiedä, mutta se vähän harmittaa.:( Vihreän sävyn nimi on Blackstar Green. Make Up Storen musta Darkness-glitterjauhe olisi unelma iltameikissä, mutta se pöllyää ja leviää aivan naurettavan paljon! Pitäisi olla taikuri, että sen saisi levitettyä siististi.

luomivari3

Rimmelin violetti kvartetti on lähes käyttämätön, vaikka se onkin kiva. Näitä violetin ja lilan sävyisiä luomivärejä on kertynyt jotenkin vähän liikaa.;) Tätä palettia käytän myös lähinnä rajauksiin. Paletin nimi on Dark Signature. Maybellinen kvartetti on täydellinen smokey eyes -meikkiä varten, olen tehnyt siitä joskus postauksenkin. Silti tämä Smoky Night -paletti on aivan käyttämätön, mutta se johtuu siitä, että se oli hukassa meikkilaatikon pohjalla. *nolo*

luomivari2

Viimeisin tulokas on Da Vincin mineraaliluomiväripötkö. Siinä on monta sävyä kullasta mustaan ruskean kautta. Tähän olen ihastunut valtavasti!:) Tornin nimi on Gold rush ja itse asiassa tällainen on mahdollisuus voitta MouMoun Facebook-sivustolla juurikin tällä hetkellä.

luomivari1

Siinäpä ne. Sitten kun vielä opettelisi käyttämään enemmän luomivärejä, etteivät nuo ihanat paletit lojuisi yksinäisinä laatikon pohjalla.:)