Selventääkseni otsikkoa totean vain nopeasti, etten ole innostumassa raidoista. Tämä on väliaikaista.:) Omistan tämän pitkähihaisen raitapaidan sekä näillä sinisillä että punaisilla raidoilla, mutta voin käyttää kyseisiä paitoja maksimissaan kerran kuussa. Se on minun raitamaksimini tällä hetkellä. En mitenkään harmistu, jos jossain vaiheessa haksahdan raitoihin, mutta tällä hetkellä selviän loistavasti ilmankin. Minulla olisi ollut tummansininen laukkukin, mutta päätin keventää seilorifiilistä mustalla (teko)nahalla sekä kenkien että laukun muodossa.

ruma rotsi2

farkut – Panic in Paradise

paita – Panic in Paradise

toppi – Gina Tricot

laukku –  Halens

kengät – Wedins

Kyllä pisti ärsyttämään, kun piti pukeutua Zaran liian isoon rotsiin, kun olisin voinut pukeutua Vero Modan sopivaan. Vielä minä sen itselleni hommaan! Voisin kaapata sen itselleni viimeistään huomenna, kun lähden kohti kotia junalla. En voi uskoa, että sanon tämän, mutta tekee mieli lähteä hiihtämään äidin kanssa järvi ympäri. Olen vihannut hiihtämistä koko pienen ikäni, mutta se tuska, jota lihakset potevat seuraavat päivät hiihtolenkin jälkeen, on jotakin uskomattoman ihanaa. Kyllä, olen liikunta-addikti!;)

ruma rotsi3

takki – Zara

Näissä vaatteissa käväisin siis aikaisin aamulla YTHS:n juttusilla. Mikäköhän ihme minuun meni, kun hyväksyin hymyssä suin aamun aikaisimman vapaan ajan enkä edes kysellyt myöhempiä? Kai tämä kevään tulo on sekoittanut pääni pahemman kerran.:) Terkkaritäti oli muuten aivan ihana! Lähdin kotiin leveä hymy kasvoillani, kevät on tainnut tarttua muihinkin. Vähän harmittaa, kun maa on niin jäinen, etten saanut tähän asuun korkoja mukaan. Jotakin extraa kuitenkin kokeilin, sillä tein alarajaukset tummansinisellä luomivärillä. Kauempaa katsottuna väri näyttää mustalta, mutta lähelle tulevat huomaavat, miten asian oikea laita on. Kuvissa rajauksia ei tasan näy, sillä en halunnut paljastaa tuskaista naamaani kameralle. Olin ihan vain vähän paniikissa, kun kuvaushetkellä mahaani alkoi yllättäen väntää ja siihen pisti. Muutama bloggaaja kärsii tälläkin hetkellä vatsataudista ja tottakai se tuli ensimmäisenä mieleeni. Eihän se ole tulossa minulle? Sovitaan, että ei.:/


ruma rotsi1

Tänään olisikin sitten ohjelmassa blogimiitti-ilmoittautumisten päivystys. Vähän jännittää, kuinka pahasti sähköpostini ruuhkautuu, mutta kyllä tästä selvitään. Odottelen jo innolla huomista ja kotiin lähtöä. Pitkästä aikaa tekee mieli lähteä kotiin eikä sinne tarvitse matkustaa niin sanotusti pakon edessä. Asiaan ei tietenkään vaikuta se, että pääsiäisen aikaan kotona odottaa lapsuudesta tuttu pupu, jolla on “paha tapa” minua suklaamunia yön aikana. Hihi, Moksusta tulee pääsiäisläski!;) Läskistä puheen ollen, tämä tyttö lähtee nyt kaupungille lounaalle. Voisin samalla käydä kurkkaamassa erästä takkia, krhm. Pitäkäähän peukkuja, että niitä löytyy täältä korvesta.