No niin, otetaanpa sitten kivat uutiset heti kärkeen.:) Minä, Jonna ja Salla olemme järjestämässä huhtikuulle blogimiittiä ja siihen ilmoittautuminen alkaa tällä viikolla. Miitti pidetään Helsingissä Telakka83:n Event Loungessa. Osa vieraista on kutsuttu tuttuun tyyliin ja lopuille jaetaan paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisohjeet ovat seuraavanlaiset:

  1. tarkista, että sinulla on muoti-, tyyli- tai lifestyle-blogi, jota ei ole perustettu ihan minuutti sitten
  2. tarkista, että tililläsi on 17 euroa ylimääräistä rahaa
  3. tarkista, että lauantai 24.4. on vapaa kalenterissasi ja pääset matkustamaan silloin Helsinkiin
  4. tarkista, että olet tietokoneella tämän viikon torstaina (18.3.) kello 17:00 valmiina ilmoittautumaan osoitteeseen moumou@indiedays.com

Paikkoja on jäljellä vielä 25 kappaletta ja ne täytetään nopeusjärjestyksessä. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi vain yhden henkilön eli ryhmäilmoittautumisia en valitettavasti ota vastaan. Päivystän siis torstaina tietokoneella viideltä ja postaan heti, kun paikat on täytetty, ettette lähettele turhaan ilmoittautumisianne ja tuki sähköpostiani. Kirjoittakaa ilmoittautumisviestiin nimimerkkinne, koko nimenne sekä bloginne osoite. Saatte varmistusviestissä tilitiedot maksua varten, jos ilmoittautumisenne onnistuu. Ilmoittautuminen on sitova eli tarkistakaa, että pääsette varmasti. Peruutusmahdollisuutta ei ole, joten maksu peritään, vaikka et pääsisikään. Rahoja ei siis palauteta. Voikohan tuon vielä sanoa jotenkin muuten, kun joku kuitenkin kysyy sitä vielä!:D

uusi takki2

Tämän erityisen kivan päivän asuna toimi simppeli asu, jonka keskipisteenä on uusi tekonahkatakkini. Tilasin tämä ajat sitten Nellystä, mutta jouduin vaihtamaan tämän kerran ja ne toimitusajat nyt olivat mitä olivat. Vihdoinkin takki on minulla. Ensimmäinen ajatus, joka valtasi pääni sovitusvaiheessa, oli varsin ahne. Tämä takki on pakko saada myös mustana! Minulle on yksi musta tekonahkatakki Zarasta, mutta se on kokoa M ja istuu siksi huonosti, kun se on kiinni. Jos vaan löydän paremman, myyn Zaran takin heti. Pitääkin selvitellä, olisiko tätä mustana.

Kevääksi sopii kyllä minusta paremmin tämä likaisen beige versio, joka selvästi nauttii vaaleanpunaisen värin seurasta. Minä puolestani nautin siitä, etta farkut ovat jälleen sallittujen nautintoaineiden listalla.;) Hiuksistani en sitten nautikaan yhtään, sillä juurikasvu alkaa kirjaimellisesti vaivata päätäni. En oikein tiedä, jatkaisinko vaaleilla raidoilla vai värjäyttäisinkö vain tyvikasvuni tummaksi. On se päättäminen vaan aina yhtä vaikeaa.


uusi takki1

farkut – Panic in Paradise

toppi – Gina Tricot

takki – Vero Moda

kengät – Nelly

laukku – H&M

Erityisen kivan (ja tuon kivan otsikon arvoisen) tästä päivästä teki ehdottomasti aamu. Tämä päivä tuntui jopa niin kivalta, että olin lehtimyyjällekin ylimukava puhelimessa!:D Toivottavasti myyjä ei pitänyt minua täyshulluna, kun naureskelin ja hymyilin ääneen koko puhelun ajan. Kiva päiväni alkoi piristävällä cycling-tunnilla, minkä jälkeen sain aivan mahtavan puhelun. Innostuin niin, että tuttuun tapaani unohdin hengittämisen hetkeksi ja tajuhan siinä meinasi mennä. En uskalla hehkuttaa tätä liikaa, ettei homma mene puihin, mutta tällä tytöllä taitaa olla mahtava loma edessä huhtikuussa. Kaiken lisäksi tämä loma ei tule rokottamaan kukkaroani (juuri) yhtään ja mikäs sen parempaa. Seuralainen puuttuu vielä, mutta eiköhän sellainenkin jostakin nurkasta löydy.;)

Nauratti muuten vähän, kun selailin eilen ja tänään aamulla suosikkiblogejani ja suuressa osassa oli joku arvonta meneillään.:) Käykääpä siis koittamassa onneanne myös pääasioiden, kosmetiikan, Cityshopparin tai hemmotteluhetken arvonnassa. Aivan mahtavaa! Onhan teilläkin ollut kiva päivä? Ai niin, ehjiin vaihdetut Dinskon saappaat odottavat minua postissa eli kivat jutut vain jatkuvat. Kivaa!