Appelsiininkukalta tuoksuva Estelle & Thild -kasvojenhoitosarja kotiutui luokseni eilen, kun sain testattavakseni puhdistusmaidon, kasvoveden sekä päivävoiteen. Kaikille ihotyypeille sopiva sarja on saanut paljon kehuja muilta testaajilta, joten odotukseni olivat varsin korkealla. Voin paljastaa etukäteen, että en onneksi joutunut pettymään.

estelle & thild neroli

Ensinnäkin sarja saa minulta ison kiitoksen ihanan aromaattisesta tuoksustaan. Sen ansiosta jokapäiväinen kasvojenhoitoprosessi on kuin pieni rentoutumishetki. Puhdistusmaito (sisältää isoauringonkukka- ja appelsiininkukkaöljyjä) oli sopivan paksua ja se sai ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmoiselta. Kasvovesi (sisältää ruiskaunokkia, ruusua ja appelsiininkukkaa) oli pakattu hieman outoon pulloon, mutta kun tutustuin siihen lähemmin tajusin, että tuollaisesta pullosta kasvovettä ei hulahda helposti liikaa.  Kasvovoide (sisältää manteliöljyä, vaniljaa ja appelsiininkukkaöljyjä) ei ollut erityisen paksua eikä erityisen ohutta. Se imeytyi nopeasti ja teki ihosta kimmoisan. Lisäksi tässä voiteessa on A-, B- ja E-vitamiineja. Aikamoinen cocktail iholle.:)

estelle & thild tuotteet

Esthelle & Thild -merkiltä löytyy näiden lisäksi myös runsaasti muita tuotteita (yllä olevan kuvan voi klikata isoksi), joita voi ostaa Kicks-myymälöistä. Kasvojenhoitotuotteiden rinnalle voi hankkia vaikkapa saman merkin hius- tai vartalotuotteita. Sarjan hajusteettomien kasvonhoitotuotteiden testipostaus löytyy esim. Charming Nailsilta.:) Minun kanssani samoja tuotteita on arvioinut mm. Jenni, jos jotakuta kiinnostaa kuulla useammankin ihmisen arvio sarjasta. Minulle jäi tästä hyvä maku suuhun ja nämä tuotteet päätyvät ehdottomasti lavuaarini reunalle.