Hyvän olon viikko on lähtenyt mukavasti liikkeelle.:) Olo on pirteä ja olen sopinut loppuviikoksi jopa liikuntadeitit kaverini kanssa. Aiomme uskaltautua yhdessä aamu-uinnille ja minun suunnitelmiini kuuluu lisäksi sen himputin kylmäaltaan kesytys. Onnistuin siinä viimeksi ja aion onnistua tälläkin kertaa! Sen jälkeen sauna meneekin sitten täydellisestä rentoutumisesta. Varsin mukava loppuviikko siis tiedossa. Ensi viikostakin tulee mukava, sillä olen suunnitellut sinne vaikka mitä kivaa. Tuntuu hauskalta, kun on jotakin, mitä odottaa. Muutenhan nämä opiskelijan päivät eivät juurikaan toisistaan eroa.

hengailuasu2

Tämä aamu ei kylläkään mennyt ihan nappiin, sillä nukuin onnellisena aamuluennon yli. Niinpä, huoh. Päätin sitten tehdä päivästä mukavan käymällä jollakin aamun ryhmätunneista, mutta kappas, SATSilla ei ollutkaan tälle aamulle mitään kivaa, minne olisin ehtinyt. Sinne meni siis sekin suunnitelma. Aamuliikunnan sijaan nautiskelin sitten kupillisen ananasteetä ja siivoilin hieman. Ehtisihän sitä SATSille illemmallakin ja samalla voisin käydä postissa hakemassa muutaman paketin.

hengailuasu1

farkut – H&M

paita – Panic in Paradise

neuletakki – J. Lindeberg (lainassa)

villasukat – mummin tekemät (I guess)

Hengailin siis aamun ja vielä aamupäivänkin kotona eli asu oli sen mukainen. Normaaliin hengailuasuuni kuuluu vielä lisäksi rumin aamutakki ikinä, mutta se ei nyt päässyt kuvaan.;) Tykkään pitää asuntoni lämpötilan matalana, joten täällä pitää aina pistää monta kerrosta vaatetta päälle. Matalampi lämpötila on kuitenkin ekologinen valinta ja jokainen tietää, että viileässä on mukavampi nukkua kuin liian lämpimässä. On kiva herätä pirteänä ja hyvin nukkuneena eikä hikisenä ja nuhjuisena.

Loppuun vielä vähän kiukuttelua. Ettekö he helvetin kakarat tajua, että Irc-Galleriaan ja muihin nettiyhteisöihin rekisteröidytään omalla kuvalla eikä suinkaan jonkun toisen blogista varastetulla?! Osaattehan te sen verran lukea, osaattehan? Minulla ei ole tunnuksia mihinkään teiniyhteisöihin tai Facebookiin, joten jos löydätte kuviani kyseisistä paikoista, ilmiantakaa käyttäjä. Tai jos tunnette tyypin henkilökohtaisesti, purkaa siltä vaikka sormi irti. Perkele. Mukavaa päivän jatkoa kaikille lukutaitoisille!:)