Tittidii, tämä tyttöpä ei mennyt tänäänkään luennolle. Ai miksikö? No minäpä kerron! Hoidin viikonloppuna kipeää ystävääni ja vein hänelle ruokaa sekä kassillinen lääkkeitä. Tämä hyvä työ palkittiin niin, että alkuviikon oloni on ollut lähes ok, mutta eilen ja tänään päässäni humisee ja se tuntuu olevan täynnä räkää. Näinkö se kiltteys palkitaan, mur! Nukuin siis jälleen yli 13 tunnin yöunet ja heräsin vasta kiljuvien abiturienttien ääniin.

panicin uutuuksia

Vaikka virallinen yhteistyömme päättyikin Indien myötä, Panicilta lähetettiin minulle eilen iso yllätyspaketti, jonka uumenista löysin mahtavan paidan tälle päivälle.:) Muistan, kuinka äidilläni on yksi todella vanha Barbie-nukke, jonka naamaa pidin aina pienenä rumana ja hieman pelottavana. Nyt pukeudun tuohon samaan naamaan mielelläni, aika on tainnut kullata muistot. Ja hei, mieluummin kuljen tässä printissä kuin sen kamalan Benetton-Barbien kuva rinnuksillani. Olen avautunut tästä ennenkin, mutta toteanpa vielä kerran, että Benetton-Barbie oli varsin ärsyttävä tapaus minun lapsuudessani. Sillä oli hassut vaatteet, mutta ihan kiva tukka. Taisin taas vähän eksyä asiasta, tässä siis asuni. Kyllä, se naama on piilossa hyvästä syystä!

barbieasu2

paita – Panic in Paradise

farkut – H&M

kengät – Nelly

myssy – Gina Tricot

Ajattelin tunnustaa tähän väliin, että ostin itselleni pienen ystävänpäivälahjan. Tilasin sen Avonilta, koska se oli liian suloinen vastustettavaksi. Silloin tällöin Avonilla on jokin tarjous, missä pienen jutun saa melkein ilmaiseksi, kun ostaa tietyllä summalla kosmetiikkaa. No, minäpä täydensin rajauskynävarastoani ja sain palkinnoksi tällaisen söpöliinin. Se on melkein liian söpö avattavaksi, mutta se on pakko avata, jotta näette, mitä ostin.;)

ruusukerasia1

Suljettuna se muistuttaa kasaa vaaleanpunaisen ruusun terälehtiä. Valitettavasti se ei kylläkään tuoksu ruusulta. Onneksi minä tuoksun kohta, sillä tilasin ruusun ja persikan tuoksuista suihkugeeliä ja vartalovoidetta Avonilta. Ah, miten suihkussa tekisikään mieli lutrata tuntikausia, kun siellä tuoksuu aina niin hyvältä. Kylpyammeaikoina tuoksuun sai suorastaa upota, niitä aikoja on kyllä tosissaan ikävä.:/

ruusukerasia2

Kun sen avaa, sen sisältä paljastuu kaksiosainen ja varsin kimaltava aarre. Hopeanväriset, sydämen muotoiset korvakorut loikoilevat vierekkäin. Kumpaakin niistä koristaa kirkas tekojalokivi. Tosin ilman koristekiviäkin nämä korvikset olisivat söpöt, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Yleensä käytän enemmän kullansävyisiä koruja, mutta niihin harvoihin hopeanvärisiin, joita suostun käyttämään, on oltava yhteensopivat korvakorut. Toisaalta tämänkaltaiset jutut vaihtelevat minulla, joten kohta saattaa tulla kausi, kun en halua nähdäkään kultakoruja, vaan keskityn hopeaan. Silloin nämä kaunottaret pääsevät loistamaan.:)

ruusukerasia3

Nyt olisikin sitten aika keksiä jotakin liikuntasuunnitelmaa illaksi. Eilisen pumpin ja tämänhetkisen olon vuoksi en viitsi riehua liikaa, joten ehkäpä pitkä ja rauhallinen lenkki tekisi terää. Jotenkin kaipaan raitista ilmaa keuhkoihini. Huomenna olisikin sitten sen uinnin vuoro, jos oloni sen sallii. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa, sillä minulle uintireissu on yhtä kuin kylmäallas ja sauna. Mm, voiko parempaa edes toivoa.:) Mukavaa iltaa kaikille ja jos tylsyys iskee, lähtekää tekin nautiskelemaan tuosta kirpeästä talvi-ilmasta.