Koska nude väri on nyt pinnalla sekä vaatteissa ja asusteissa että kosmetiikassa, moni varmasti etsii sitä täydellistä nudekynsilakkaa. Siksipä teinkin testipostauksen muutamasta viime viikolla saamastani Mavalan nudelakasta. Sävyjen nimet ovat Reno ja Nicosia. Lakat eroavat hieman toisistaan, sillä Nicosia on hieman tummempi ja kiiltävämpi kuin Reno. Tykästyin molempiin lakkoihin, sillä olen aina ollut hieman tummempien lakkojen ystävät ja vaaleat lakat ovat minulle aika uusi juttu. (Tai sitten vaaleista lakoista on niin kauan aikaa, etten vain muista käyttäneeni niitä.)

mavalan kynsilakat

Jo yksi kerros nudelakkaa näyttää hyvältä eikä siinä näy kuluminen niin häiritsevästi kuin tummemmissa lakoissa. Itse lakkasin kaksi kerrosta kumpaakin sävyä ilman pohja- tai päällyslakkaa. Näistä nudelakoista Renon verotti pikkusisko ja Nicosia jäi minulle.:)

Kokeilin samalla kerralla myös kevään uusia sävyjä eli harmaata (New-York) sekä tummanharmaata (Minsk) kynsilakkaa. Molemmat sävyt taittavatkauniisti hieman siniseen. Mavalan New Yorkhan on kirkkaanpunainen, mutta tämä harmaa sävy kirjoitetaan väliviivalla. Hämäännyn nimestä aikalailla aluksi.:)

mavalan lakat nicosia reno new-york minsk

Kuvassa lakat ovat vasemmalta lähtien järjestyksessä Nicosia, Reno, New-York ja Minsk. Houkuttaisi kamalasti kokeilla, miltä nuo lakat näyttävät mattapäällyslakalla kuorrutettuina. Nudelakkoja ei välttämättä enää juurikaan erottaisi lakkaamattomista kynsistä, mutta harmaista saattaisi tulla varsin kivoja.:)