Kenen muun mielestä on mahtavaa, että shokkipinkki on tulossa takaisin vahvempana kuin koskaan? Nyt sitä saa, nyt sitä saa eli kauppojen valikoimat tuputtavat pinkkiä usealta taholta ja meitä kyseisen värin rakastajiahan tämä miellyttää. Itse tartuin syöttiin jo viime viikonloppuna, kun kävin käyttämässä Ideaparkissa H&M:n brunssilta saadun alekupongin. Shoppailureissun saalis keskittyi erään tietyn värin ympärille Ginan paitoja lukuun ottamatta.

Minni-paita muistuttaa minua lapsuudestani, sillä silloin vaatekaappini kuhisi näitä värikkäistä printtipaitoja. En vain tiennyt, niiden olevan kuuminta huutoa, vaan pidin todella paitojen hahmoista. Nyt ihastuin Minnin rusetin väriin ja kuluneeseen printtiin. Aivan kuin olisin säilyttänyt paitaa lapsuudestani asti.:) Otin paidan normaalia suuremmassa koossa, jotta voin sulloa sen helman kesällä farkkushortsien sisään.

minnipaita

Ihailin Vilassa läpinäkyvää printtipaitaa, mutta 40€ hinta sai minut jättämään ihanuuden kauppaan. Onneksi bongasin H&M:n aletangosta viimeisen kappaleen samantyylistä, mutta hienompaa paitaa. Tykkään tästä kuviosta ihan sikana. Hintaa oli alennettu reilusti, sillä ennen 24,90€ maksanut paita kustansi enää vain 7€. Alennusten jälkeen vielä vähemmän.:) Kaula-aukon koko on säädettävissä, joten paitaa voi käyttää muutamallakin eri tavalla.

latinopaita

Minni-paidan kaveriksi ja kesään väriä tuomaan nappasin shokkipinkit ballerinat. Näitä kuluu aina, joten on hyvä haalia jo etukäteen muutamat kesäläpsyttimet, jotka voi sitten huoletta kuluttaa puhki. No joo, ei minulla kyllä kovin moni ballerinapari ole puhki kulunut, mutta onnistun aina tuhoamaan kesäkenkäni vedellä, asfaltilla tai muilla keinoilla. Ihana, että kohta voi taas käyttää pikkukenkiä ilman, että niihin tulvii lunta.

barbieballerinat

Sais siis tämän ostoskasan loppusummasta 20 % alennusta, kiitokset siitä H&M:lle! Sitten siihen pakolliseen kysymykseen. Ei vaan, haluan ihan oikeasti tietää, löytyykö niitä sielunsiskoja tässä asiassa eli pureeko pinkki ja kuinka lujaa?;) Itsehän luulin pinkin kauteni jo loppuneen, mutta se palasikin yllättäen takaisin.