Kohtasin aamulla pienoisen kenkäongelman, sillä raahasin viikonloppuna suurehkon kasan kenkiä suutarille korkolappujen vaihtoon ja talvipohjitettaviksi. Ne ovat edelleen sillä matkalla jutun monimutkaisuudesta johtuen, joten en millään voinut turvautua mataliin suosikkikenkiini. Kankaisten tennarieni lisäksi minulle jäi siis vain muutama vaihtoehto matalapohjaisista, ei-niin-liukkaista-ja-tappavista kengistä. Päädyin nahkaisiin perintösaappaisiin, vaikka niiden varret ovatkin oudon pituiset. Kaikenlaiset asiat sitä voivatkin ihmisen silmää hämätä.:)

asukuva

farkut – Panic in Paradise

paita – H&M

jakku – Warehouse

laukku – o.i.s

kengät – mummin vanhat

Sitten kivoja uutisia! Sain myytyä kirsikkaiset monitoimisaappaani Huuto.netin kautta ja tilattua uudet, pienemmät tilalle.:) Ovat nuo sen verran ihanat otukset, että tekisi mieli teettää niihinkin liukuesteen ja ottaa ne jo käyttöön. Toisaalta tuo materiaali ei ehkä syty kosteudesta, joten taidan odottaa suosiolla kevättä ja kuivempia kelejä. Todella outoa, että pitkän mustan kauden jälkeen juuri pinkki väri alkaa jälleen tuntua minulle tärkeältä. En kai sitten koskaan päästänyt siitä kokonaan irti.

pinkit monitoimisaappaat

Haen tänään vihdoinkin postista Annanan lähettämän neuleen. Koitan poiketa sinne vähän ennen cyclingiä, ettei ihmisten tarvitse pelästyä punaisena hohtavaa, hikistä naamaani. Ostin viime vuonna itselleni Vilan neuleen koossa S, koska XS oli loppu ja tyydyin siihen, että päivän lopuksi venähtänyt joustoneule valahti pehvani yli. Annana taas löysi kirpparilta saman neuleen koossa XS, mutta haikaili suurempaa kokoa. No, vaihtokaupoillahan tästä dilemmasta selvittiin.:) Neule on siis mm. tässä postauksessa näkyvä ihana lörpötin.

Nyt kutsuukin jo se posti ja edellä mainittu cycling-tunti. Illalla olisi sitten vielä JYLYn kevätkokous, tosin en ehdi viihtyä siellä kovin kauaa. Harmittaa vähän, kun en saanut hankittua sinne hattarakonetta, vaikka se laitettiin budjettiinkin. No, ehkäpä sitten keväämmällä.:) Tuli taas vähän minipostaus, mutta tämä menee kiireen piikkiin. Nyt pitää jo juosta!