Asuni pointti tänään oli testata, montaako eri sävyistä valkoista voi pukea samaan asuun. No ei nyt ihan.:) En vaan tällä kertaa halunnut ottaa sitä tyypillistä hapsulaukkua, joka yleensä kuuluu tähän asuun. Hapsuja toki rakastan edelleen, sen tulette huomaamaan jo myöhemmin tässä postauksessa. Tämä asu kuuluu kategoriaan “näin tulee pukeuduttua aika usein, sillä pidän tästä kokonaisuudesta eikä sitä tarvitse juurikaan muutella“. Asu sisältää vaaleat farkut, valkoisen yläosan, pörröliivin ja beiget/kullansävyiset korut.

Ylikasvanut otsis sai olla auki, sillä sen kiinnittäminen ylös ei ollut mahdollista. Esittelen ihmisille mieluummin liian pitkät otsahiukset kuin hiusrajan, josta kestoväri ei ole vielä täysin kulunut pois. Pistinpä muuten sitten hiukset kiinni, ettei uusi hiusvärini vahingossakaan näkyisi. Fiksua.

tiistain asu

farkut – H&M

paita – Panic in Paradise

liivi – Lindex

kengät – 2nd hand

laukku – Asos

rannekoru – 2nd hand

Täytyy tunnustaa, että ihastuin eilen aika pahasti. Selailin ihan viattomana suosikkiblogejani, kun yhtäkkiä törmäsin siihen. RAKKAUTTA. Jos joku trendi kutittelee minua ylitse muiden, hapsut ovat vahvasti ykkössijalla. Rakastan niiden ulkonäköä, liikkuvuutta, tunnetta, tuoksua, ihan kaikkea.:) Vaikka ihana Hannes päätyykin/päätyikin lopulta parempaan kotiin, sydämessäni on vielä tilaa monille hapsuille. Harmaa Hannes ei ollut niin suurissa määrin minun väriseni, mutta tämä vaalea kaunotar, aah.

Se on sitten muuten laskiaistiistai ja laskiaispullakauden kohokohta. Itse jouduin valitettavasti jättämään nuo kermavaahtoa tursuavat ihanuudet väliin. Ja miksikö en sitten lankea tänään pulliin? Yksinkertaista. Hyvän olon viikkoni ei anna periksi.:) Lisäksi seuraava kahden otoksen “sarjakuva” demonstroi sitä, mitä tapahtuisi, jos lankeaisin pulliin. Teitä on varoitettu.

sampulit

“SÖIN VÄHÄN HUONOSTI…”

turvotusta “… JA NYT TURVOTTAA!”

Ei siis näin, vaan jatkan edelleen terveellistä linjaani.;) Nautiskelkaahan te minunkin puolestani pullia, tämä tyttöä nautiskelee vain liikuntahetken jälkeisestä hyvästä olosta lopun iltaa.