Se o poro! Piti tulla teillekin näyttämään uusin löytöni, kun Moksuliinia ei nyt huvita kirjoitella. Hoitotätini tuolla postissa kauppaavat aivan mahtavia postimerkkejä ja emäntäni innostui sitten ostelemaan arkillisen verran liimamerkkejä. Nämä ovat vähän rokimpi valinta niiden vaaleanpunaisten ystävänpäiväpostimerkkien tilalle. Moksu ja Moksun mamma ainakin tykkäävät näistä merkeistä tuhat kertaa enemmän kuin tavallisista merkeistä.

oskari ja postimerkit

Näissä ikimerkeissä seikkailevat kaikki 80-luvun supersankarit. No, ovathan nuo tyypit kovia vielä nykyäänkin, mutta tiedätte kyllä, mitä tarkoitan. Emännälläni oli kuulemma nuorempana Tero Vaaran nimmarilla varustettu julistekin, mutta se onneton meni ja hukkasi sen. Moksuun Mamba tai Maarit eivät juurikaan pure, mutta loput tyypit iskevät sitäkin kovempaa. Eput alkavat jo lämmittää ja Dingokin on kiva. Riemunkiljahduksia aiheuttavat ja Popeda. Kun kerta Tampereen läheltä kuulemma ollaan, onhan sitä Ikurin turbiinia fanitettava.;)

kasaripostimerkit

Mitenkäs on teidän laitanne? Arvostaako kukaan siellä enää 80-luvun suomirokkia vai tulviiko kajareista jotain ihan muuta? Ainakin muutaman bloggaajan tiedän fanittavan näitä hemmoja.:) Nyt pitää painua pehkuihin, me porot tarvitaan paljon unta!

oskari