Viimeinen maistelupostaus lähtee käyntiin tästä. Selvitin eilen salapoliisina, että se light-sitruunamaku ei olekaan sama kuin tuon alemman kuvan yksilö. Light-siirapin maku oli kuin olikin limetti ja tämä normaalisiirappi on sitten “normaali” sitruuna. Eli en ole ostanut tuplana samaa makua, jes! Olen vaan ollut oma itseni eli vähän pihalla.;)

SodaStream makuja

Testasin ensimmäiseksi verigreipin, jolta odotin tiettyä happamuutta ja karvautta. Sitä sainkin, mutta niitä tasapainottamassa oli juuri sopivasti makeutta. Normaalisti verigreippi ei kuulu suosikkimakuihini, mutta tällä kertaa yllätyin varsin iloisesti.

Sitruunajuoma muistutti minusta hyvin paljon Spriteä. Maku oli kivan raikas, mutta silti tarpeeksi makea minun mieleeni. Tämä maku jäi arviointiasteikollani silti lähes neutraalille tasolle. Se ei juurikaan herättänyt tunteita sen lisäksi, että se maistui tutulta.

Viimeinen siirappi, jota testasin, oli tonicin makuinen. Se yllätti minut karvaudellaan. Odotin tältä maulta aika paljon, mutta petyin hieman. Pitää kyllä testata tämä vielä uudelleen ilman, että on juuri vedellyt napaansa pussillisen täytelakuja.;)

Tähän päättyi siis SodaStrem-makujen testaussarja. Kiitokset kaikista neuvoista ja vinkeistä asian tiimoilta. On se kiva, kun aina joku tietää ja osaa auttaa.:)