Minun täytyy tunnustaa jotakin. Aion tehdä sen julkisesti tämän videopostauksen muodossa. Huolestuneille tiedoksi, että Oskari on ihan kunnossa. Mustasukkaisuus ei tapa ketään, ainakaan pehmokarvamaailmassa.;) Anteeksi muuten jo etukäteen tämä kovin sekava postaus. Mielentilani on tällä hetkellä hyvin epästabiili, kuten tulette kohta huomaamaan.

Edellinen video todistaa ehkä sen, että yhdentoista tunnin kuvaukset rajoittavat jopa minunlaiseni energiapommin energiavaroja. Silmät vaan pyörivät päässäni ja vielä pitäisi pakata blogiristeilyllä, tiskata ja vaikka mitä muuta. Kivaa on ollut, mutta mitään valokuvia en kyllä ole tajunnut napsia. Tyttöjen blogista voi kylläkin jossain vaiheessa lueskella ehkä kuvaustunnelmia outojen kuvien kera. Pyytäkää making of -postausta heiltä, täyttäkää tyttöjen kommenttiboksi!:)

Karva-Barbara

Terveisiä vielä Karva-Barbaralta, meillä tosiaan synkkaa täydellisesti. Huomenna kuvaukset jatkuvat taas heti aamusta, joten tekisi mieli mennä nukkumaan. Tulee kuitenkin parempaa kuvamateriaalia, kun on mahdollisimman skarppina.:) Ai niin. Taustalla näkyvä laite viittaa tulevaan hankintaani. Siitä pitää kyllä väsätä ihan om(en)a postaus. Kauniita unia ja kiitos adapterivinkeistänne!