SodaStreamin makupulloista testasin seuraavaksi ne kaikista erikoisimman maut. Ensimmäisessä osassahan keskityin light-makuihin, mutta nämä ovat nyt kaikki sitä itseään eli sokerilientä.;) Korkkiongelmanikin ratkesi, kun kiltit lukijat avustivat minua niiden viivojen kanssa. Näissä pulloissa kun on tosiaan sellaiset korkit, joissa on kolme viivaa eikä vain sitä yhtä, joka toimii koko pullon makeuttamiseen.

SodaStream makuja

Aloitin maistelun erikoisesta mintusta. En oikein odottanut tältä mitään (ja toisaalta taas odotin kaikkea mahdollista), joten yllätys oli varsin iloinen. Tämä juoma maistuin kylmältä minttuteeltä!:) Sellaiselta täydellisen makealta ja virkistävältä minttujuomalta, josta aina kesäisinä hellepäivinä väkisinkin haaveilen. Tähän makuun ihastuin heti, joten saa nähdä, pistääkö joku testaamattomista makupulloista vielä paremmaksi.

Energy-niminen maku puolestaan oli aivan samaa maata kuin normaalitkin energiajuomat, hieman hapottomampi vain. Voisin melkein väittää, että tätä voi olla vaikea erottaa oikeista energiajuomista. Energiaa juomaan tuo guarana eli puhtain tunnetuin kofeiini. Vaikutuksen kyllä tuntee eli mitään huijausta tämä maku ei ole.:) Tunustan, että epäilin tätä aluksi vain energiajuomalta maistuvaksi juomaksi.

Viimeinen testimakuni oli grenadiini. Tämä jännitti ehkä eniten ja mietinkin, kuka ihme on keksinyt tällaisen maun!:D Toisaalta olen hulluna Coffee Housen Italian Soodaan, joten ajattelin, että tämä voisi muistuttaa sitä. Grenadiini nousikin heti suosikkilistalleni. Sen maku ei muistuta mitään minulle tuttua, mutta jos jotakin pitää sanoa, niin suosittelisin tätä vadelmalimonadin ystäville.

Vielä olisi kolmas testierä jäljellä. Sieltä löytyvät ne suhteellisen tavalliset maut ja kyseinen postaus ilmestynee tänne luettavaksenne loppuviikosta. Vähän riippuu, kuinka paljon jaksan noita maistella:)