Hei, arvatkaapa mitä? Tykkään ihan kamalasti, kun pommitatte mua kommenteillanne. En aina ehdi vastata kaikille, mutta tykkään todella kommenteistanne. Uskottehan sen?:) Tykkään NÄIN paljon! Ei mulla muuta näin alkuun.

Tänään on ollut (ja tulee olemaan tämän postauksen jälkeenkin) toinen kuvauspäivä blogidokumenttia varten. Olen kohta puhunut ääneni pois, hymyillyt poskeni lommoille ja poseerannut itseni suohon. Kyllä vaan eli rankkaa on, vaikkakin tosi kivaa. Tämä päivä oli vielä kaiken lisäksi sellainen tyypillinen” hei, en halua nousta sängystä ja ketuttaa” -päivä. Ikävä kyllä niitä päiviä tulee aina välillä. Nyt varsinkin, kun kuulin hieman huonoja uutisia. Älkää huoliko, kukaan ei ole kuollut. Vähän vaan surettaa.:/

Asun vaihdoin aamulla kolme kertaa, koska en ollut oikein missään asukokonaisuudessa täysin kotonani. Vaatteet oli kuitenkin pakko pukea ylle, joten hätävararatkaisu sai luvan toimia. Noita ohuita farkkuja en olisi valinnut muuten, mutta kun niitä tarvitaan tänään osana erästä kuvausjuttua. Kuulostaa oudolta, mutta odottakaapa, kun näette lopputuloksen!:) Tämä tyttö alkaa muuten olla aika kipeästi parturin tarpeessa. Tarvitsisin jonkun otsatukankasvatuskampauksen ja sitten tuo pirullinen juurikasvukin pitäisi taltuttaa. Se on nyt siinä vaiheessa, että jos yksikin hius on pois paikaltaan, päähäni tulee “kalju kohta”. Nice.

Asukuva

farkut – Only

t-paita – H&M

neuletakki – H&M

rusettipanta – eBay

kengät – Wedins

laukku – Halens

Asukuvia napsiessa minulla oli muuten ensimmäistä kertaa tänä talvena oikeasti todella kylmä parvekkeella. Kaikkiin asukuviin tuli järjetön hymy, koska kamala pakkanen lähinnä nauratti kaikkien niiden vakuutteluiden jälkeen, että kyllä parvekkeella nyt hetken tarkenee. No tänään oli sitten toinen tilanne!:D Olen tärissyt koko päivän, sillä kaupungillakin oli aika viileää. Onneksi jutut saatiin purkkiin nopeasti. Nyt sitten kuvaamaan loput jutut ja pakkailemaan kamalalla kiireellä. Oli kamala valita risteilylle pääsevät ihanuudet, mutta alan olla tyytyväinen kokoelmaani.:) Huomasin kuitenkin pakkaillessani, että minulta puuttuu kullansävyinen laukku ja mietinkin, voisiko tämän postauksen yksi laukku olla ratkaisu puutteeseeni. Ehkäpä. Harmi, ettei se kuitenkaan ehtisi risteilylle pelastamaan asuani.