Voi tätä oloa. Se kouluttautumisilta kesti eilen johonkin yhdeksään asti! Vajosin sen jälkeen sohvalle tuntien itseni täysin ontoksi ja nukahdin niinkin lahjakkaasti, etten aamulla herännytkään luennolle. Ei hyvä.:/ Kun sitten vihdoinkin pääsin ylös sängystä, istahdin tähän koneelle selaamaan noita kymmeniä sähköposteja läpi. Viimeksi, kun sanoin, että haluaisin assistentin siihen hommaan, pilailin. Nyt olen dead serious.

Peruin säälittävyyspuuskassani jopa pumpin, jossa minun piti poiketa tänään. Illan läpi aion kahlata harmonisessa ja harmaaseen taittuvassa asukokonaisuudessa. Nyt ei maistu räikeät ja kirkkaat värit, kun olokin on hieman harmaa. Mistä sellainen olo on tullut, sitä en oikein tiedä, mutta toivon, että se tästä haihtuu. Musta väri on onneksi vaihtumassa jo vaaleampiin väreihin.

Asukuva1

farkut – Panic in Paradise

paita – Panic in Paradise

neuletakki – H&M

kengät – 2nd hand

laukku – o.i.s

koru – Stella McCartney for H&M

Mummin vanhat saappaat ovat kyllä todella lämpimät talvella ja tumman värinsä puolesta niitä on helppo yhdistelläkin. Tuollainen varsi on minusta hieman höhlä, kun se ei ole matala, mutta ei oikein korkeakaan. Mutta ei saa valittaa, kun on saanut karvavuoriset nahkasaappaat, joilla ei edes liukastele.:)

Asukuva2

En tiedä kehtaanko edes tunnustaa, että menen vasta huomenna hakemaan eBay-ostokseni tullista. Jotenkin on taas sellainen olo, ettei ihan saa kaikkea aikaiseksi ja tiedän, että se olo tulee jatkumaan vielä vähän aikaa. Aion kuitenkin taistella sitä vastaan ja tehdä mm. suursiivouksen ensi viikkoa varten. Saan silloin pariksi päiväksi erikoisia vieraita, jotka seuraavat minua myös blogiristeilylle. Lisätietoja lähempänä, mutta nyt voin vinkata sen verran, että meikäläisestä kuvataan aikamoinen kasa videomateriaalia yhtä juttua varten.:) Ai että jännittääkö? Jep!