Viime viikolla, kun lueskelin pääasiallisesti kotona tenttiin, en oikein jaksanut panostaa ulkonäkööni. Sutaisin siis hiukseni ponnarille ja nostin otsatukan pinneillä ylös. En ollut varautunut lähtemään mihinkään, joten kun kaveri hälytti kylään, iski pieni paniikki. Suihkulle ei ollut sattuneista syistä aikaa ja kun harjasin hiukseni auki, näytin aika karsealta. Otinpa tilanteesta kuvatodisteenkin!:D

ennen_kuivashampoota

Tahmea otsatukka täynnä lovia ja parin vuorokauden rasvoitusta ei vakuuttanut minua, kun katsoin peiliin. Teki mieli laittaa otsis takaisin kiinni, mutta päätinkin sen sijaan turvautua Polhemin lähettämään uutuuteen. Enää tämä ei kyllä ole uutuus, sillä sain tämän jo aikoja sitten.:) Ai kuka on laiska kirjoittamaan testipostauksia? Kyseessä on siis TONI&GUY-merkkinen kuivashampoo. Alunperin aioin hankkia Tigin Dirty Secrets -kuivashampoon, mutta viallinen erä pelotti enkä halunnut itselleni pulloa, joka tyhjenee itsestään.

kuivashampoo

Suihkuttelin kuivashampoota otsatukkaani ja harjasin sen läpi luonnonharjaksesta tehdyllä suosikkiharjallani (en oikeastaan edes käytä muunlaisia harjoja). Ylikasvanutta mallia ja läpitunkevaa keskijakausta kuivashampoo ei nopealla käsittelyllä onnistunut pelastamaan, mutta se teki otsiksesta helpommin käsiteltävän ja mattapintaisen. Vakuutuin tämän tehosta jo ensimmäisellä kokeilukerralla ennen joulua niin, että tästä lähtien pöydälläni tulee aina olemaan kuivashampoopullo. Merkistä en vielä tiedä, sillä en ole vielä kokeillut muita sarjoja.

kuivashampoon_jälkeen

Tämä kuivashampoo tuoksuu vain puhtaalta eli sitä ei ole hajustettu tuoksumaan miltään tietyltä, mikä on mukava, koska tämän jälkeen voi suihkia esimerkiksi hyväntuoksuista hiuslakkaa (ks vasemmalla purkkikuvassa Tigin S-factorin ihanan tuoksuinen lakka) tai suosikkihajuvettään ilman, että kuivashampoon tuoksu puskisi läpi. Älkää siis hyvät ihmiset keskittykö otsatukkani malliin ja vikoihin,vaan ihailkaa puhtaaksi huijattua hiusta.;) Otsatukka korjataan torstaina kampaajamestarin tuolissa.

Mitä kuivashampoita te olette kokeilleet ja mitä mieltä niistä olitte?:)

Suosituksia otetaan vastaan!