Nyt on sitten tulevaisuus suunniteltu! Alan tässä kevään aikana kirjoitella opepuolelle kandin kirjallista osaa, mutta suhteellisen löysällä aikataululla, sillä hyvin todennäköisesti onnistuin haalimaan itselleni taas muutaman työprojektin kevääksi. Aivan varma en vielä ole, mutta eiköhän se tämän viikon aikana varmistu.

Ensimmäisen luentopäivän asuna oli tuttu farkut + neule -kombo. Se on osoittautunut korvaamattoman käteväksi.:) Tällä kertaa valitsin neuletakiksi H&M:n alesta tilatun hieman löysemmän neuletakin. Näitä saa tilattua keväisissä väreissä täyteen hintaan, mutta minä nappasin syksyn mallistosta tämän alennettuun hintaan. Neuleen kaveriksi sopii mahtavasti Stellan rannekoru, sillä harmaa neule ja mattapintainen metalli ovat kuin luodut toisilleen. Vähän vaaleanpunaistakin piti sujauttaa asuun, ettei se olisi aivan täysin harmaa.

Harmaa ja vaaleanpunainen asukuva 1

farkut – Panic in Paradise

toppi – H&M

neule – H&M

koru – Stella McCartney for H&M

kengät -Wedins

laukku – Halens

Hiusteni malli on niin ylikasvanut, että pyöräytin ne vain pörrönutturalle. Huulilleni sipaisin väriksi eilistä Max Factorin kiiltopunaa. Nyt on hyvä aika opetella käyttämään huulipunia ihan tosissaan.:)

Harmaa ja vaaleanpunainen asukuva 2

Edessä olisi vielä vuoden ensimmäinen luento (ympän sivuainetta), joten palaillaan taas. Meni näköjään tänäänkin pitkäksi päivä. Josko tämä kohta tasaantuisi tästä.:) Mitä muuten tykkäätte kuvien koosta? Postasin eilen kuvat ihan kirjoituskentän laidasta laitaan, mutta tänään jätin vähän tyhjää sivuille. Itse tykkään enemmän tällaisista kuvista, joissa on vähän rakoa reunoihin, mutta miten on teidän laitanne?