Aargh! Eipä mennyt päivä ihan suunnitelmien mukaan. Se tentin jälkeen tosiaan piti ottaa rennosti, mutta toisinpa kävi. Kaveri muistutti tekstarilla JYLY:n kokouksesta ja tajusin, että minähän ehdin sinne sittenkin,koska en jaksanut istua tentissä kolmea tuntia. En vain kiireessäni ottanut huomioon, että olin syönyt viimeksi aamulla jogurttia ja että vuoden ensimmäinen kokous kestää aina sen pari tuntia. Kokouksen loppupuolella muistin, että Jyväskylään on avattu uusi kalaliike, jonka ikkunassa luki isoilla kirjaimilla: “TÄNÄÄN SUSHIA”. Harpoin kokouksesta wasabin maku kielelläni kalaliikkeelle, joka pettymyksekseni olikin mennyt jo viideltä kiinni.:/ Se siitä sitten.

Nyt pitäisi saada jostakin energiaa. Tai sitten annan vain periksi ja valahdan sohvalle ottamaan tirsat. Olisikohan säälittävää mennä jo nukkumaan? Ehkä olisi. Huomenna pitää kuitenkin herätä aikaisin, sillä silloin on aika tehdä kevääksi lukujärjestys ja osallistua vuoden ensimmäiselle luennolle. Saa nähdä, kuinka sitä jaksaa.:)

Sushilautanen

Vaihdoin nuo kategoriat nyt pilvimuodostelmasta listaksi ja sellaiseksi se taitaa jäädäkin. Muita muutoksia en ole tehnyt, mutta niinhän siinä sitten kävi, että Blogilista kyllästyi minuun jälleen eli näitä päivityksiä ei ilmeisesti näy siellä vähään aikaan (ainakaan täysin oikein)! Tilannetta tutkitaan parhaillaan.

(kuva täältä)