Huhhuh, olipa muutto! Nyt on vihdoinkin iso urakka ohi ja kaikki Bloggerin vanhat postaukset siirretty tänne Indiedaysin hellään huomaan. Monen postauksen kohdalla teki mieli hyödyntää delete-nappia, mutta hillitsin kuitenkin itseni. Paljon oli vastoinkäymisiä matkalla ja niitä on varmasti myös edessä, mutta tästä on suunta vain ylöspäin.:)

Ensinnäkin tahtoisin toivottaa tervetulleiksi kaikki vanhat ja uudet lukijani. Koitan palata normaaliin postausrytmiini jo heti maanantain aikana, mutta varautukaa silti kaikkeen mahdolliseen. Ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Ikinä ei tiedä, jos jokin tärkeä asia onkin jäänyt testaamatta eikä se toimikaan halutulla tai oletetulla tavalla. Pyytäisin siis kärsivällisyyttä, sitä on meinaan vaadittu minultakin. Ehkä jopa vähän liikaa ottaen huomioon kärsimättömän luonteeni. Vaikea antaa kauhalla, kun on saanut pikkulusikalla, mutta kun tähän asti on tultu, niin eiköhän se loppurutistus vielä onnistu.

Suuria muutoksia on tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaan. Kirjoitan tästä eteenpäin postaukset WordPressilla, kommentteja voidaan valvoa ja kontrolloida paremmin, pääsen kurkistelemaan muotimaailman sisäpiirijuttuja, saan pienen korvauksen rakkaasta harrastuksestani ja lopultakin olen osa isoa kokonaisuutta, vaikkakin silti itsenäinen bloggaaja, joka päättää itse bloginsa sisällöstä. Muuttuneiden ja muuttuvien asioiden lista on loputon. Mouruaminenkin loppui ja jäljelle jäi vain MouMou. Moni muu bloggaaja luopui nimimerkistään ja bloggaa tästä eteenpäin omalla nimellään, mutta minä en osannut päästää irti toisesta persoonastani. MouMoun elämä eroaa kuitenkin suhteellisen paljon Iinan elämästä, joten pidän ne tietyiltä osin erillään jatkossakin. Bannerikin on paljon kivempi, kun blogin nimi on lyhyt ja ytimekäs.

Blogini linkit on vaihdettu Blogilistalle, Bloglovin’iin ja kaikkialle, minne vain olen muistanut muutoksista informoida. Huomauttakaahan, jos olen unohtanut jotakin.:) Jos muuten linkitätte omissa sivupalkeissanne minua, päivittäkäähän toki tämä uusi osoite sinnekin. Blogini osoitteestakin tuli nimimuutoksen myötä lyhyempi ja samalla vaihtui myös sähköpostiosoitteeni. Vihdoinkin!

Paljon on silti vielä kesken. Sivupalkkiin ei voi vielä luoda kyselyjä ja kokoa sivustoa hiotaan joka hetki pala palalta paremmaksi. Myös kommentointimahdollisuudet ovat toistaiseksi rajalliset, joten suosittelen tällä hetkellä rekisteröitymään Indiedaysiin. Nopealla toiminnalla saatte parhaat nimimerkit käyttöönne.;) Selailkaa sivustoa ja tutustukaa siihen mahdollisimman paljon. Teidän (asiallisen) palautteenne avulla tästä voidaan rakentaa paras mahdollinen muoti- ja tyylisivusto, jonka tukipilareina toimivat teidän suosikkibloginne. Vanhat ja tulevat sellaiset.

Itse olen tästä muutosta todella innoissani ja odotan jo kärsimättömänä, mitä kaikkea tämä uusi sivusto tulee elämässäni muuttamaan. Kiitos kaikille, jotka muuttivat mukanani. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa. Katsotaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja palaillaan toivottavasti pian oikeiden postausten merkeissä!

Psst! Rakkaat uudet lukijat. Jatkoa odotellessanne, muistakaa tilata blogini sivupalkin nappuloista. Tarjolla on niin Blogilistaa, Twitteriä kuin Bloglovin’iakin. Valitkaa omanne tai seuratkaa MouMouta vaikka kaikkien kautta.:)