Olo alkaa hiljalleen normalisoitua. Reippaan vuorokauden mittaiset “päiväunet” kielivät jotakin korkeasta stressitasosta ja levon tarpeesta, mutta nyt on jo parempi. Ehkä se minulle ominainen rytmi tästä jälleen löytyy. Kokeillaan.:) Ai niin, kalpeudestani huolestuneille tiedoksi, ettei tällä hemoglobiinilla (151 g/l) varmaan hetkeen liitytä aneemisten joukkoon. Kyseessä taitaa olla vain kesäisen rusketuksen haihtumisen ja mustan tukan yhteisvaikutuksesta johtuva vampyyri-ilmiö.

Sitten asiaan eli postaukseen, joka on todella myöhässä. Pahoittelut siitä. Ensinnäkin tahtoisin esittää anteeksipyyntöni Anne Kukkohoville, jolta törkeästi varastin kokonaisen asun. Kiitos ja anteeksi. H&M:lta tilaamani Jimmy Choon malliston tuotteet suvaitsivat siis vihdoinkin saapua hieman ennen joulua. Ostin jo aiemmin lanseeraustapahtumasta rannekorut (kaksi kappaletta) ja korvakorut, mutta en ollut tyytyväinen pieneen saaliiseeni, vaan muutama juttu jäi kaivelemaan mieltäni.


Anne Kukkohovillahan oli samaisessa lanseeraustapahtumassa asusteena ainakin tuo rannekoru, joten ensimmäinen varkauteni oli siinä. Yllään tuolla kuvankauniilla naisella oli musta nahkamekko, jota olen tässä metsästellyt omassa koossani pitkin maita ja mantuja. Nyt sain sen vihdoinkin pienimmässä koossa.:) Kengikseen Anne oli valinnut Jimmyn mustat nahkasandaalit, joita ihailin jo etukäteen ja nekin yllättäen tilasin myöhemmin. Niitä saattaa saada nettialesta vieläkin, kannattaa ehdottomasti tarkistaa tilanne, jos kiinnostusta löytyy.


En nyt esittele näitä ihanuuksia sen enempää ylläni, sillä tulette näkemään ainakin tuon mekon hyvin todennäköisesti eräissä tärkeissä juhlissa tammikuun puolella. Täytyy kyllä myöntää, että kun huomasin pari viikkoa sitten tämän malliston seeprajuttujen olevan huimassa alessa H&M:n sivuilla, tilasin nekin sovitukseen. Meinasin ostaa ne jo täyteen hintaan, mutta mieluummin maksan niistä vähän vähemmän.:) Valitettavasti laukku oli liian suuri eikä sopinut kenkien väritykseen alkuunkaan, joten palautin molemmat. Eiköhän tämä Jimmy Choo for H&M -kokoelma ole nyt valmis.