Postauksen otsikko viittaa hyvin paljon Tuhlauksen blogiin, mutta kyseessä ei ole kirjoitusvirhe.:) Kyseessä on mekko-ongelma tai oikeastaan nyt jo onneksi entinen sellainen. Ostin noin vuosi sitten H&M:lta tummanpuhuvan, lyhyen mekon. Sen helman alta pilkottaa söpösti mustaa pitsiä ja sen on muutenkin ihana, mutta helma on liian löysä. Henkarissa mekko näyttää ihanalta, mutta oikeasti se kaipaa alleen mustan tyllihameen, joka tuo tuhtiutta ja volyymia helmaan.


Löysinkin ratkaisuun ongelmaani eBaysta. Tätä hametta myytiin enemmänkin seksikkäänä bilehameena(!) kuin alushameena. En ikinä pitäisi tuota normaalina hameena, mutta se toimii kyllä mekkoni muhkeuttajana mainiosti. Tyllimekkoja voi tilata kolmessa eri värissä eli mustana, vaaleanpunaisena tai valkoisena mm. täältä.


Vaikka tuossa ylemmässä kuvassa näyttääkin epäilyttävästä siltä, että venytän itse hameen helmaa, helman muhkeus on silti alushameen ansiota. Keksin jo toisenkin mekon, jonka alle tätä voisi kokeilla.:) Varsin hyvä ostos siis. Pitää vielä muistuttaa, että tilasin tämä aivan joulukuun alussa, sillä muutenhan olisin rikkonut voimassa olevaa eBay-lakkoani.:)

Ja täten lupaan, etten postaa enää päättömiä kuvia blogiini. En voi käsittää, miten joskus pari vuotta sitten oli normaalia, ettei muotiblogien asukuvissa näytetty kasvoja! Omituista.