Kiitos hurjasti avusta aamuiseen haalaripulmaani! Päädyin pyytämään äidiltäni kuvan omasta neuvolakortistani, jotta voisin hieman arvioida, miten Nöppis tulee kasvamaan ensi talveen mennessä. Mitään takuutahan ei ole, että tämä arvio osuu edes lähelle totuutta, mutta sitten keksitään B-suunnitelma. Olen ollut 2-vuotiaana 86-senttinen ja 3-vuotiaana 98-senttinen, joten 2,5-vuotiaana koko 92 on ollut hyvä, jos oletetaan kasvu suunnilleen lineaariseksi. Olettaen siis, että se, että on 92 cm pitkä tarkoittaa, että vaatekoko 92 on sopiva. No, riski on nyt päätetty ottaa ja heti, kun 40 % alennus muuttuu 50 % alennukseksi, kettu matkaa pesäkoloon eli tilaan tuon haalarin. Ja jos nyt sattuisi niin, ettei kokoa ole enää jäljellä siinä vaiheessa, se on sitten kohtalo puuttunut peliin.

neuvolakortti 1987

Perjantaina olisi edessä blogimuutto Mamalifeen, mikä vähän jännittää. Teidän ei tarvitse tehdä mitään, sillä tämä tuttu bebeaulait.fi-osoite vie edelleen perille muuton jälkeen. Blogin ulkoasua vaan pitää viilailla ja käyttömukavuutta parannella, kunnes olen tyytyväinen. Haluan ainakin linkkilistan takaisin sivupalkkiini, sillä olen viime aikoina löytänyt muutamankin uuden äitiys- ja perheblogin luettavakseni ja haluan jakaa teillekin blogivinkkini. Eräs parhaista blogeista, joissa kirjoitetaan lapsista, on Päiväkodin elämää. Olen aivan koukussa! Muutakin uudistusta suunnittelen, mutta koetan olla haukkaamatta liian isoa palaa kerrallaan. Äitini tulee torstaiksi tänne Helsinkiin auttamaan ja matkustamme yhdessä illalla Kylmäkoskelle. Saan siellä rauhassa sitten viilailla blogit kuntoon ja arvatkaapa mitä muuta? Aion luistella järvellä niin, että viimeisetkin joulukinkun jämät sulavat takamuksestani. Niin! 😀