OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä se riiviö jo odottaa lähtöä ulos. Kymmenen maissa aamulla äidille aletaan kantaa rukkasia ja muita ulkovaatteita.  Ensin Reimalta saadut kypärämyssy ja villahaalari puetaan äitiyspakkauksen toppahaalarin alle. Käsiin vedetään myöskin Reima-kampanjasta saadut rukkaset ja jalkaan puetaan Crocsilta saadut talvisaappaat, joita kävin jo ostamassa mummolaan oman parin. Nuo toppahaalarin alle puettavat vaatteet tuottivat jossakin vaiheessa vähän päänvaivaa, joten nyt meillä on mummolassa maalla villahaalari ja täällä kaupungissa fleecehaalari. Tuossa värikkäässä haalarissa ei ole kovin korkea kaulus, joten puin sen alle paksunkypärämyssyn, jonka päälle vedin vielä haalarin paksun toppahupun. Molemmat ovat hyvässä alennuksessa Reiman nettikaupassa, Starrie-kypärämyssy löytyy täältä ja Praktisk-fleecehaalari täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puistossa oli kylmä, mutta kestimme juuri sen puolisen tuntia, minkä poika kerrallaan leikkii. Muuten oli lämmin, mutta poskipäitä tuo pakkanen vähän nipisteli. Laskimme yhdessä liukumäkeä ja lopulta Nöppis laski jo itsekin. Rassukka tosin yritti vähän turhan monta kertaa kiivetä liukumäen väärältä puolelta ylös. On mukava, kun kodin lähellä on puistoja, johon voi kävellä kuluttamaan aikaa. Ei aina tarvitse sopia jonkun kanssa treffejä kahvilaan, kun tahtoo vähän pois kotoa. Puistoon voisi joskus pyytää ystävän mukaan ja tehdä vaikkapa herkulliset eväät kaikille. Lämmintä juomaa ja voileipiä mukaan, niin puistoleikit nousevat aivan uudellen tasolle. Meillä oli kahdestaankin kivaa eikä kukaan kiukutellut…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… mutta kun kotiinlähdön aika koetti, minua odotti kuitenkin seuraavanlainen varsin päättäväinen näky. Minnekään en muuten lähde! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(minun untuvatakkini on saatu Joutsenelta, Arctips-huopikkaat myös saatu)