OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juuri, kun sain itseni terveeksi ja oletin, että nyt on kaikki normaalisti, tulee vastaan yö, joka yskitään, ruuskutetaan, köhitään, tuhistaan ja vaikka mitä. Nenä-Friida teki ahkerasti töitä, suolasuihkepullo oli koko ajan lähistöllä ja unitissi maistui. Ilta oli levoton, sillä poika kaatui eteisessä metallisen kameralaukun kulmaan, minkä vuoksi leuassa on nyt ruhje. Sen jälkeen minä osuin häntä kynnelläni silmään, kun yritin rauhoittaa riehuvaa taaperoa. Sitten vielä näiden itkujen perään levoton yö, joka huipentui siihen, että kuumana hehkuva lapsi nukkuu tissi suussa, niin on vähän voimaton olo tänään. Mietin ensin, tuliko flunssa muskarista, oliko autossa eilen liian kylmä vai mitä, mutta äsken pojan irvistellessä edessäni minula välähti. Aikamoisia piikkejä tuolla yläikenissä on tuloillaan läpi ja tässä vaiheessa kuumeilu on kuulemma yleistä. Voisikohan kerrankin äitiydessä 1+ 1 olla 2? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA