OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää huomenta! Eilen Kylmäkosken Tokmannin (eli Millerin) tarjouksesta ostettiin mummolaan Plaston sininen pulkka. Instagramin puolelle postasinkin jo videon menostamme, joten osa teistä tietää jo, miten päin meillä viihdytään pulkassa. Pappa kyllä onnistui kiskomaan Nöpsyä pulkassa hetken istuma-asennossa, mutta hauskinta meno tuntui olevan puolitoistavuotiaasta vatsallaan. Pakkasasteita ei juurikaan ulkona nyt ole, joten lampaantalja sai jäädä sisälle pyllyn ja pulkan välistä. Kovin runsaastihan täällä ei tuota lunta ole, mutta sen verran kuitenkin, että poika saa tuntumaa talvileikkeihin. Kissa kurkkii ovenraosta kuono pitkällä, mutta ei uskalla astua ulos. Voi, sitä uteliasta Finski-nöhvelöä. Saisikohan tuosta lumimäärästä jo tehtyä lumiukon vai olisikohan piha sen jälkeen lumeton?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA taapero talviOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katselin, että Ideaparkin Crocs-myymälässä oli ainakin tietyistä kenkämalleista 30 prosentin alennus. Meidän talvikengät, siis toisen merkin, hajoavat käsiin ja koska Crocsin topatut talvisaappaat on todettu hyviksi, ostan tänne mummolaan ihan oman parin noita kevyitä talvikenkiä. Samalla poikkean Reiman OUTLET-myymälään hakemaan vetoketjulliset rukkaset. Alkaa mennä hermo, kun peukaloa ei saa paikalleen noihin kirpputorilta ostettuihin halpishanskoihin millään ilveellä. Lastenvaatteissa ei näköjään kannatakaan aina mennä sieltä, missä aita on matalin. Tai sitten minun kohdalleni on vaan osunut näitä maanantaikappaleita hieman liian monta kertaa. Niin tai näin, talvivarustevalikoimaa on lähdettävä täydentämään. Aurinkoista talvipäivää kaikille! 🙂