No niin, olisihan se pitänyt arvata. Hammaskipuilu helpotti ehkä kolmeksi yöksi, mutta nyt se on palannut. Onneksi tosin hieman lievemmässä muodossa, koska ien on jo puhjennut ja nyt vaan kasvatetaan hampaita ulos. Eilen ja tänään on pojan kurkusta saatu ravintoa alas aika tasan nestemäisessä muodossa, vähän näkkäriä tyyppi suostui nakertamaan kaveriksi. Tissimaidolla ja satunnaisilla smoothieilla elävä pieni mies kasvattaa edelleen yläposkihampaita. Katselin tänään, että ne kasvavat varsin ikävästi niin, että osa hampaasta on ulkona, mutta hampaan päällä on parissakin kohdassa vielä muutama säie ientä. Ei ihme, että tuntuu pahalta syödä ja että itkettää. Olisipa olemassa aine, joka vauhdittaisi hampaiden kasvamista. Kamala katsella, kun pieni kärsii enkä oikein voi auttaa mitenkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmehujehu bebe au laitOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nestemäisestä ruokavaliosta tuli mieleeni, että olettehan te jo kuulleet Mehujehusta? Tuo nerokas keksintö pitää huolta, että pillimehun tai tetrasmoothien pilli ei karkaile niin helposti ja ettei taapero pysty rusentamaan tetraa niin, että sen sisältö roiskuisi ympäriinsä. Näitä on myynnissä sekä valkoisia kuvan kanssa että yksivärisiä eri värivaihtoehdoissa. Täällä mummolassa meidän pieni Kermit-sammakko juo vihreästä Mehujehusta, kun taas meillä kotona on musta versio. Joko teillä on tämä kotimainen keksintö, jonka tarkemmat käyttöohjeet voi kurkistaa täältä? Vielä kun saisi tästä sellaisen version, johon sopisivat Raikastamon luomupillimehut. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA