OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Öö, hei? Nöpsy, mitäs teet?” Ja jälleen kerran kosteusliinapaketin sisältö on levitelty olohuoneen lattialle. Siinä liinoja keräillessä ja niitä takaisin pakkaukseen tunkiessa muistelin, että olin halunnut kirjoittaa tästä aiheesta jo monta kertaa, mutta aina on tullut stoppi. Jaksaako kukaan lukea pyllypyyhkeistä? Ja millainen pöllöpää haluaa edes kirjoittaa niistä? Mitä niistä edes voi kirjoittaa?! No, tämän:

  • Muovinen, uudelleensuljettava luukku on aivan mieletön keksintö verrattuna siihen tarraan, josta joko lähtee liimapinta eikä tarra enää pysy kiinni tai poika kiskaisee tarran kokonaan pois ja se hukkuu.
  • Sillä, miten liinat tulevat paketista ulos, on suuri merkitys siihen, meneekö pyllynpyyhkimishetkellä hermot. En voi sietää liinoja, jotka on viikattu jotenkin lomittain niin, että kun vedät ulos yhden liinan, sitä seuraa kokonainen pötkö toisiinsa tarttuneita liinoja. Ja sitten ne penteleet pitää survoa takaisin. Äh.

En siis enää vastaa “ihan sama”, kun mies kysyy, minkä merkin liinoja ostetaan. Se ei todellakaan ole ihan sama! Kuvien Pampers on yksi suosikeistani, samoin Liberolla taisi olla ihan ok paketti, mutta siitä irtoilee helposti tuo muoviosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasittehan muuten pojan Ilves-tossut? Noora-täti on aina pitänyt huolta, että poika kasvatetaan kannustamaan oikeaa joukkuetta. Ensin tuli tutti, jota tutiton poikamme ei tosin koskaan edes maistanut, sitten fanitakki ja sen jäätyä pieneksi tossut. Olen kotoisin Tampereen läheltä ja asunutkin Tampereella, joten nämä asiat ovat sydäntä lähellä. Tässä vaiheessa ei siis ehkä kannata tunnustaa, että Nöppiksellä on myös Pelicans-pelipaita hänen omalla nimellään ja syntymävuodella koristettuna, sen hän sai joukkueen urheiluhierojalta. Aikamoinen pelimies meillä! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Tämä ei siis ollut mikään Pampers-mainos, vaan ihan vaan omituinen avautuminen jokapäiväisestä turhautumisaiheestani, jos kotona on vääränlaisia pyyhkeitä. Olenko muka ainut, joka näitä miettii..?)