apinaeväs OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Törmäsin eilen ongelmaan. Iltapuuro sängyssä perjantaina puoli yhdenksän aikaan illalla? Ei onnistu, tulee sotkua ja pahaa mieltä. Mutta kun tulisi se Vain elämää ja haluaisin katsoa sen. Hetkonen! Kaurahiutaleita sisältävä Apinaeväshän menee niin aamu- kuin iltapalasta sekä maistuu tietysti välipalanakin. Sitä voi syödä sängyssäkin näin hätätapauksessa. Ohjeen kaivelin Facebookin Sormiruokailijat-ryhmästä, suosittelen lämpimästi liittymään sinne, jos aihe on ajankohtainen. Nämä helpot ja nopeat “keksit” ovat pehmoisia koostumukseltaan, joten pienikin sormiruokailija voi syödä niitä itse.

Apinaeväs (8 kappaletta)

banaani

1,5 dl kaurahiutaleita

2 tl rypsiöljyä

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja katsele huvittuneena, kuinka taapero lumoutuu uunin valosta. Sekoita kaurahiutaleet muussattuihin banaaneihin. Lisää rypsiöljy ja sekoita tasaiseksi. Muotoile pellille keksejä. Katso, ettei taapero polta käsiään uunin kanssa. Paista keksejä uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja tarjoile maidon kera. Tissistä tai tölkistä. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA