Keittiön lattialla maton päällä odotti iso lahjapaketti. Finski-kissa oli yöllä nakertanut paketin kulmaa ja yrittänyt syödä lahjanaruja, mutta ei paketista silti tiennyt, mitä sieltä tulisi paljastumaan. Kun täyttää yksi, saa itse valita syntymäpäivälahjansa. TOYS”R”US-kaupan laajalla leluosastolla käytiin läpi monia leluja, mutta lopulta yksi aiheutti innostumisreaktion. Hippo, joka on soiva pallorata, on viihdyttänyt meitä jo muutaman tunnin ajan. Taisi siis osua Nöpsyn kultasuoneen tämä nanin ja juffen lahja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAnöpsy yksi vuotta OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lahjahetken jälkeen siirryttiin aamupalapöytään. Pannaria syödään meillä usein aamiaiseksi, mutta tänään siitä oli tuunattu juhlava kierreversio. Banaanipannari kookoskierteellä syntyy niin, että yksi kananmuna ja puolikas banaani muussataan sekaisin, joukkoon sekoitetaan ruokalusikallinen jauhoja ja puoli teelusikallista leivinjauhetta. Vuoka öljytään, taikina kaadetaan sinne ja taikinaan piirretään smoothiella kierre. Pannaria paistetaan 175 asteessa kunnes sen väri on haluttu. Synttärijäätelö taas syntyi pakastamalla muussattua avokadoa ja banaania, pehmispallo koristeltiin Ella’s-kookossmoothiella. Se kun on yksi Nöpsyn lemppareista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellaisissa tunnelmissa käynnistyi tämä maanantai. Taitaa olla hauskin maanantai pitkään aikaan, jos minulta kysytään. Yleensä en juurikaan tule toimeen tämän viikonpäivän kanssa. Nyt jatkamme juhlimista, joten palaillaan taas myöhemmin! 🙂