En ollut pitkään aikaan rakentanut majaa. Viimeisin maja taisi olla syntymäkotini viereisellä pellolla. Se sijaitsi puussa enkä todellakaan rakentanut sitä itse, vaan ystävieni kanssa valtasimme tuttujen poikien majan käyttöömme. Nyt kokeilin taitojani ja virittelin kankaita tuolien ja lämpöpattereiden avulla majaviritelmäksi, jonne olisi kiva ryömiä. Nöppis oli päiväunilla, kun minä raavin päätäni miettien, millaisista majoista lapset edes tykkäävät. Parhaani tein, mutta vähän ruma lopputuloksesta kuitenkin tuli. Muutamat tissittelyt ja lyhyet leikit tuolla telttamajassa leikittiin. Mutta näin se maja syntyi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmaja1OLYMPUS DIGITAL CAMERA maja2OLYMPUS DIGITAL CAMERA maja3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän loppuun vielä lyhyt video meidän eilisestä majailuista. Toivottavasti tykkäätte! Tänään Nöpsy on ollut kiinnostuneempi majasta, kun äiti ei ole vallannut tuota punaista luolaa itselleen. Lapsiin toimii kummasti käänteispsykologia, joten ehkä minun kannattaisi kieltää poikaa menemästä majaan, jolloin hän luultavasti syöksyisi sinne valonnopeudella! 😀

(majatarpeet lähetti Netflixin Stream Team)