Koska Nöppis-vauva täyttää tänään kahdeksan(!) kuukautta, olen palannut ajatuksissani viime vuoden loppukesän helteisiin ja raskauteni viimeisiin viikkoihin. Ajatus vauvasta oli outo, vaikka vatsassa tuntui elävän pieni ihminen. En silti osannut edes aavistaa, millainen rakkaus synnytyslaitoksella leimahtaisi vastasyntynyttä vauvaa kohtaan. Ylpeys siitä, että oli kasvattanut sisällään ihmisen, meinasi pakahduttaa. Nykyään on vaikea ymmärtää, että tämä sama vauva oli vatsassani yhdeksän kuukautta. Samat jalat, jotka potkivat vatsaani sisältä, potkivat nykyään vatsaani ulkopuolelta. Tällä hetkellä kotonamme asuu poika, joka hytkyy konttausasennossa, syö mielellään lohta, rakastaa nukkua äitinsä kainalossa, käkättää mummolan kissalle, ei enää vierasta juuri ollenkaan ja riehaantuu täysin Nalle Puh -videoista.

Tässä aiheeseen liittyvä sivu Kidmemo-vauvakirjastamme, jota hiljalleen täyttelen netissä. Vuoden jälkeen kirja voisi olla jo niin täynnä, että sen voisi tilata kotiin. Mutta nyt toivottelen vielä kerran onnea pienelle rakkaalleni! ♥

Näyttökuva 2015-03-20 kello 16.32.30