Tiedättekin jo, että tällä hetkellä hiukset tippuvat päästäni kovaa vauhtia. Kokeilen parhaillaan tuuheutuskikkoja kuivashampoosta suoristusrautakikkailuun, mutta ajattelin nyt kokeilla rinnalle ravintolisiä. Puhdas+ tarjosi minulle Hair Capsules -kapseleita ja päätimme yhdessä, että sen lisäksi, että minä kokeilen näitä, saan valita kaksi lukijaani testaamaan, mihin 60 tabletin kuurista on. Kuulostaako kiinnostavalta? Homman nimi olisi se, että minä ja kaksi muuta aloitamme kapselikuurit ja kirjaamme tunnelmia aina viikon välein ylös. Minä julkaisen sitten fiiliksiä blogissani 30 päivän ja vielä lopuksi 60 päivän jälkeen. Testiryhmäläiset sitoutuvat siis syömään koko kuurin ja kirjoittelemaan tunnelmiaan ylös niin, että saan luvan julkaista ajatukset blogissani. Fiiliksissään saa ja pitää olla täysin rehellinen, jotta kapselijaksosta olisi hyötyä muillekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukaan hakeminen on helppoa! Kommentoi tätä blogipostausta ja jätä mukaan oikea sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut, jos onnetar osuu kohdallesi. Kerro hakukommentissa hiusongelmasi ja perustele lyhyesti, miksi tahtoisit mukaan testiryhmäämme. Hakuaika päättyy tämän viikon sunnuntaina 22.3.2015 kello 20:00. Jos pääset mukaan, varmistelen sähköpostilla kerran viikossa, että kaikki menee hyvin ja raportin kirjoittaminen etenee. Tarkistathan allergioiden ja yliherkkyyksien varalta kapseleiden ainesosat täältä ennen kuin haet mukaan, jotta voit varmasti syödä kapseleita. Sitten vaan hakemusta tulemaan! 🙂

Edit: Onnekkaat testaajat on nyt arvottu. Nimimerkit sannero ja Loura, teille lähetetään tämän päivän aikana osoitetiedustelut sähköpostitse.