OLYMPUS DIGITAL CAMERAstokke kehto

Kappas, Lähiömutsihan se siinä testailee uutta kehtoa! On aina mukava löytää uutta luettavaa ja törmätä uusiin tuttavuuksiin. Parhaimmillaan sitä saa iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun törmää mukavaan ihmiseen, jolla on vielä hyvä blogikin. Toissapäiväisessä blogitapahtumassa juttelin muutamankin äidin kanssa. Kaikkien heidän blogejaan olen lukenut enemmän tai vähemmän satunnaisesti, mutta viime aikoina blogien lukeminen on yleisesti unohtunut minulta. Nyt sainkin hyvän muistutuksen lukea välillä muitakin blogeja kuin vain oman suppean suosikkilistani blogeja. Pitäisi päivittää tuo sivupalkin linkkilistakin joku päivä, kun saan aikaiseksi.

aamiainenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emilian suloiset lapset nautiskelivat aamiaista sulassa sovussa, kun me höpöttelimme äitijuttuja keskenämme. Emilia on Annan ohella yksi lempibloggaajistani. Tiedättehän ne sellaiset blogit, jotka on pakko lukea, vaikka aikaa olisi vain minuutti? Emilian ja Annan lisäksi Noora päivittää erittäin addiktoivaa blogia. Noilla kolmella blogilla saan jo tyydytettyä blogitarpeeni, vaikka muitakin hyviä blogeja löytyy listaltani kymmenittäin. Monesti omien blogien päivittäminen menee vaan muiden blogien lukemisen edelle, mikä on harmi, sillä lukeminen on varsin rentouttava harrastus. En sano, etteikö kirjoittaminenkin olisi, mutta lukemista alkaa olla jotenkin ikävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAstokke home OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hauskaa sänkyä/majarakennelmaa testasi tyttärensä kanssa Joukolatar. Myös tätä blogia aion jatkossa muistaa lukea useammin. Hyvä, että tapahtumissa törmää bloggaajiin, niin heidän olemassaolonsa muistaa helpommin. Joskus tällaisen muistihäiriöisen on vaan vaikea yhdistää kasvoja blogiin ja myöhemmin sitä miettii, että oltiinko tosiaan samassa tapahtumassa, kun en yhtään huomannut. Tämän postauksen kuvat on otettu Stokken Home-malliston lanseeraustilaisuudessa, jossa tuo majarakennelma, sänky, lipasto ja kehto huonekalusta toiseen siirreltävine lisävarusteineen esiteltiin medialle. Kauppoihin ne tulevat muistaakseni vasta toukokuussa. 🙂