Pianonsoittoharrastus, josta kirjoittelin aikaisemmin, jatkuu höpöhöpö-perheessämme edelleen. Pimputtelemaan pyrimme pojan kanssa päivittäin omalla pianolla, mutta täällä mummolassa on tarjolla vähän yleisöäkin, joten soiteltua tulee vielä enemmän kuin kotona. Miettiessäni pojan tulevia harrastuksia päädyin jotenkin mietiskelemään omia harrastuksiani ja muutenkin sitä, mitä olisi kiva tehdä. Sain viikonloppuna kamalan luistelukutinan ja kaivelin vanhempieni varastoa löytääkseni vanhat luistimeni. Ne on kuulemma laitettu vähäisen käytön vuoksi eteenpäin, minkä ymmärrän kyllä täysin, sillä kerran vuodessa koulun kanssa käytettyinä ne eivät olleet kovinkaan kovalla käytöllä. Silti harmitti hieman ja päätinkin etsiä kirpputorilta kaunoluistimet täksi talveksi. Kympillä löytyi netistä jo ihan sopivia, pitää vaan etsiä lähellämme asuva myyjä vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvista ei ihan näe noita korviksia kunnolla, joten nappasin niistä vielä lähikuvan. Ja tulipahan siinä samalla, kun kerran kuvailemaan aloin, tosiaan hetken mielijohteesta kuvattua tänne pitkästä aikaa videokin, vaikka kameran akku uhkasi koko ajan simahtaa ja laturi on luonnollisesti Helsingissä. Jotenkin sitä ottaa liikaa paineita blogista joskus (eli aivan turhan usein niin kuin olen aiemminkin täällä kitissyt) ja pikkujutut seuloutuvat pois turhina ja typerinä. Tämä video olkoon muistutus siitä, että pikkujutuilla on väliä. Että sellaisia tiistaiterveisiä tänään! Mitä siellä on puuhailtu laskiaistiistain kunniaksi? Onko pullat syöty hillolla vai mantelimassalla? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA