OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pannaako hyvä kiertämään? Mietiskelin yöllä, kun en saanut unta, että olisi hauska kehitellä jonkinlainen (blogi)haaste pitkästä aikaa. Kasasin vähän aikaa sitten pojan pieniä vaatteita kassiin, jonka vein neuvolaamme. Neuvolan kierrätyspöytä on hyvä idea, mutta koska sellaista ei valitettavasti jokaisessa neuvolassa ole, esimerkiksi Facebookissa on paljon ryhmiä, joiden kautta saa lahjoitettua pois tavaroita, joita ei enää tarvitse. Tai hei, mikset kysyisi tutulta äidiltä, tarvitaanko heillä sitä lämpöpussia, johon lapsenne ei enää mahdu? Idean pointin keksin siitä, että olen saanut suunnilleen 99 % pojan vaatteista ystäviltä, sukulaisilta ja tutuilta, joten tahtoisin osaltani voida samalla tavalla auttaa muita äitejä. Osa vaatteista on uusia, osa jo muutaman kierrätyskierroksen tehneitä, mutta kuitenkin hyväkuntoisia.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAlastenvaatekirpputori OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin osallistut haasteeseeni:

  1. Pane hyvä kiertämään lahjoittamalla pois jotakin, mitä olet itse saanut. Voit toki lahjoittaa myös ostamiasi asioita, sillä yleisesti haasteen idea on pitää saadut avut kierrossa, jotta ne ilahduttavat myös muita.
  2. Jätä kommentti tähän postaukseen tai jos olet bloggaaja, kirjoita omaan blogiisi postaus, josta selviää, miten osallistuit haasteeseen.
  3. Haasta mukaan ystäviä, tuttuja, bloggaajia tai vaikka tuntematon äiti neuvolan odotushuoneesta.

Kuka on mukana? Minä haastan Emilian ja Emmin! 🙂