OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntain (ja vähän myös sen, että kohta vieraillaan isomummin luona) kunniaksi pieni mies puettiin tänään bodyyn, jota koristaa pieni mirri. Pojan kummitäti eli minun pikkusiskoni on aikamoinen ostelemaan vauvalle vaatteita. Perjantaina soviteltiin jälkikasvulle mm. apinapukua, joka oli kuulemma “ihan pakko ostaa”. Itse asiassa tänään yllä olevat vakosamettihousutkin ovat pikkusiskoni ostamat. Samoin villainen neuletakki, joka puetaan lähtiessä bodyn päälle. On ollut hauska huomata, että nekin ihmiset, jotka eivät niin vauvoista välitä, villiintyvät pikkumiehen seurassa lässyttämään ja lepertelemään. Itselleni kävi aivan samoin. Ensin en välittänyt vauvoista yhtään, raskausaikana rakastuin vatsassani potkivaan poikaan ja nykyään huokailen kaikille vastaantuleville pikkuihmisille. Käännytys kissaihmisestä myös vauvaihmiseksi on varsin hyvällä mallilla.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun tässä kerta vauhtiin päästiin, voisin antaa muutenkin pientä tilannekatsausta pojan kuulumisista. Vaippajutuissa ollaan nyt siinä pisteessä, että päivisin on käytössä Pampersin koko 2, mutta yöksi laitetaan 3. Vaikka tuo 2 on 3-6 kilon painoisille, meidän 7-kiloinen pärjää päivät sillä väärällä koolla vielä hyvin. Kokoa 3 olevat vaipat menevätkin sitten pakkauksen mukaan 9 kiloon asti eli vielä pitkän aikaa, ne pitää vaan teipata aika tiukalle hoikan pojan ympärille. Huomasin muuten ilokseni, että olen elänyt väärässä uskossa. Luulin, että jo aiemmin hehkuttamiani indikaattoriviivoja, joista näkee värinmuutoksen avulla, onko vaippa kuiva vai märkä, on Pampersilla vain koossa 1 ja 2. Nyt löysin hyllystä kuitenkin myös kokoa 3 tuolla viivalla. Harmi vaan, kun olimme juuri ostaneet paketin noita erilaisia kolmosia, niin ei tarvittu enää toista indikaattoriviivoilla. Myöhemmin sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin! Piti jo aiemmin kirjoittaa, että ne hiukset sitten harvenivat ja vaalenivat kuitenkin, vaikka moni veikkasi, että olisivat suoraan pysyvät hiukset. Takaraivolle kului lisäksi isohko kalju kohta kaiken makoilun ansiosta. Nyt on kuitenkin havaittavissa uutta hiusta, joka on taas aiempaa tummempaa ja karkeampaa, joten eiköhän entinen tukkajumala ole jälleen kohta nimensä veroinen tapaus. Nyt voisin syödä ison lautasellisen lohikeittoa ja toivoa, että poika nukkuisi vielä hetken, niin ehtisin kirjoittaa toisen blogini puolelle postauksen vahapöytäliinoista. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta uskokaa pois – vahaliinatkin ovat oikeasta paikasta ostettuna kaikkea muuta kuin tylsiä! 🙂