… nimimerkki saparo. Onnea voittajalle! Sinulle on lähetettyä sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille! Tuli aasinsillan kautta tuosta kahviarvonnasta mieleen kertoa hieman uusimmasta projektistani teille. Arpomani kahvipaketin hinnasta lahjoitettiin osa erästä tärkeää asiaa tukemaan. Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle vuosi 2015 on rakentamisen vuosi. Se ei silti tarkoita, että tukea ja rahaa olisi tarpeeksi, joten on enemmän kuin suotavaa, että kaupoissa on tarjolla tuotteita, joita ostamalla voi osoittaa kannatustaan hanketta kohtaan. Näin äitinä ostan tällaisia tuotteita usein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lainaus Anne Berneriltä:

Tavoitteen keskiössä on pieni ihminen. Laatumäärite arvolle paras on laaja kattaen huippu lääketieteen lisäksi muun muassa ympäristökriteerit, energiatehokkuuden, sairaala työympäristönä, mutta erityisesti siinä otetaan huomioon lapsen ja hänen omaistensa kokemus sairaalaympäristöstä. Tavoite parhaan mahdollisen hoito- ja toipumisympäristön, odotus- ja viihtymisympäristön, oppimis– ja leikkimisympäristön sekä työskentely-ympäristön suhteen on vaativa ja monimuotoinen kokonaisuus.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska auttamisesta tulee hyvä mieli, kannustan teitäkin auttamaan pienillä teoilla ja viisailla valinnoilla. Meidän perheemme auttoi tänä viikonloppuna valitsemalla karkkipäivän limuiksi tölkkipakkauksen, jonka pahvista kuorta koristaa tuttu maskotti. Koska Jaffa tukee lastensairaalan rakentamista, minä tuen puolestani Jaffaa. Kannatan sekä tuotteita, joita ostamalla voi auttaa tai joita valmistavat yritykset auttavat. Viikonlopun mottoni, jonka moni toivottavasti ottaa omakseen, tuleekin tässä:

AUTA NAUTTIEN! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA