Ensimmäiset masukuvainspiraatioideani jaoin teille vähän aikaa sitten tässä postauksessa ja silloin pohdiskelin, josko tahtoisin itsestäni otettavan valon kanssa leikitteleviä, hippihenkisiä kuvia. Aloin jo kuitenkin postausta kirjoittaessa epäillä, onko hempeä ja maanläheinen tyyli sittenkin hieman päälleliimattua. Tai ellei aivan päälleliimattua, niin ehkä kuitenkin hieman muuta kuin mitä koen olevani. Siksipä keräsin vielä toisen teeman ympärille kuvia, jotta voisin miettiä, tuntuisivatko tällaiset vähän klassisemmat kuvat omemmilta. Värit saisivat olla tummemmat ja kuvien kontrastit jyrkemmät.

masukuvat2_hiukset_meikki

Näiden kuvien meikkityyli olisi huomattavasti määritellympi ja selkeämpi kuin mitä ensin suunnittelin. Tahtoisin joko silmiini paksut kissarajaukset tai sitten punaiset huulet. Luultavasti silmämeikki olisi enemmän tyyliseni ratkaisu, sillä huulipunaa käytän aika harvoin. Hiukset voisivat olla tässäkin tyylissä rennot, sillä meikäläistä tavataan harvoin viimeisteltyjen kampausten kanssa. Helpottaisi kuitenkin, jos hiukset olisivat osittain kiinni, sillä merituuli suoristaa kiharat ja tuhoaa muutenkin hiukset aika nopeasti. Aivan niin rennosti en aio ottaa, että jätättäisin hiukset kokoaan laitattamatta.

masukuvat2_tunnelma

Kuvien tunnelma ja värimaailma saisi ehkä jopa olla niinkin pelkistettyä, että kuvat voisivat olla mustavalkoisia. Silloin ne olisivat jotenkin ajattomampiakin. Onneksi kotini lähellä on kaikenlaisia pieniä kahviloita ja suuria kartanoita, joita voi takuulla hyödyntää kuvausrekvisiittana. Sain varattua kuvauspäivänkin aivan tähän parin viikon sisään. Nyt pitää vaan toivoa, että pikkuinen ei päätä syntyä ennen kuvauspäivää tai kuvat jäävät saamatta.

masukuvat2_tyyli

Ylleni raskauskuviin tahtoisin jotakin pitkää ja ehkäpä liehuvaa. Värivaihtoehtoina ovat musta ja punainen, silllä noista väreistä pidän kaikista eniten. Maksimekko on melkeinpä ainut vaihtoehto, sillä rakastan niitä ja tahtoisin muistella vuosienkin jälkeen odotusaikaani ja asioita, joista silloin pidin. Näitä kuvia voi muuten selailla täysikokoisina Masukuvainspiraatiota2-tauluni kautta Pinterestistä. Raskausvatsakuvausteni lopullinen teema ja yksityiskohtapäätökset ovat vielä hieman auki, mutta eiköhän näillä raameille jo jonkinlaisia kuvia saada aikaiseksi. Näette sitten lopullisista odotuskuvista, mikä meni suunnitelmien mukaan ja mikä ei. 🙂