Aivan tähän alkuun on pakko antaa aivan mielettömän iso kiitos teille, jotka tätä blogia seuraatte! Juttelin juhannuksena sekä äitini että ystäväni kanssa ja huomasin selittäväni suu vaahdossa kummallekin, kuinka paljon arvostan vauvablogini kommenttiboksin aktiivisia ja järkeviä ihmisiä. Hyvänä esimerkkinä tämä pohdintani vauvatarvikkeista ja niiden tarpeellisuudesta, joka keräsi melkein sata kommenttia teiltä. Kiitos vielä kaikille, jotka ottivat osaa keskusteluun. Apunne on suurempi kuin osaatte arvatakaan tällaiselle noviisille.

 P1010046   OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei tässä mitään virallista asiaa ollut, tulin vaan postailemaan hieman kuvia juhannukselta, jonka vietimme vanhempieni luona maalla. Grillasimme ystäväni ja vanhempieni kanssa. Reseptejä ei tarvitse edes postailla, kun salattina oli tämä kesäinen herkkusalaatti, mutta halloumin tilalla oli tofua, ja jälkiruokana taas tätä torttua, mutta pohja oli tehty suklaakekseistä ja täytteeseen lisätty sitruunaraastetta. Ruoka oli hyvää ja iltakin päättyi sopivasti niin, että pääsin jo yhden aikaan nukkumaan. Selkäkin on ollut paljon parempi jo. Onneksi iskiasjumitus helpottaa itsestään kuten neuvolassa luvattiin, vaikkakin silti pikkuhiljaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1010066

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bebellekin kuuluu hyvää. Mitä nyt raukka nikottelee paljon useammin kuin ennen, mikä tuntuu todella omistuiselta. Melkein jokapäiväinen hikka niin sanotusti alkaa vatsani yläosasta, missä vauvan peppu kuulemma on, mutta “kaikuu” sitten hetken kuluttua omaan takapuoleeni. Tämä saattaa kuulostaa hyvin oudolta, mutta sellaiselta se tuntuu! Luulin ensin, että hikan aiheuttaa jokin, mitä itse syön, mutta saatan keskellä yötä herätä vauvan nikotteluun, joten sille taitaa olla jokin aivan muu aiheuttava. Pikainen gallup äitien kesken kuitenkin onneksi varmisti, että kyse on loppuraskauden normaalista ilmiöstä, josta ei kannata huolestua.

P1010041

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin. Tulipa höpöteltyä tylsyyksissä vaikka mitä turhuuksia. Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin. Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti säät suosivat teitäkin ja pääsette rentoutumaan rakkaidenne kanssa. 🙂