Sain vähän aikaa sitten sähköpostitiedustelun, josko minulle voisi lähettää jotakin kautta postia. Onnekseni sellainen kiertotieosoite onkin nykyään blogin takia olemassa, sillä kotiosoitettani en mielellään tuntemattomille jakele ja muuten en olisi koskaan saanut näitä lukijani tekemiä, kerrassaan ihastuttavia vauvanvaatteita. Innokas ompelija ja itsekin bloggaava Anna kyseli  viestissään suosikkivärejäni ja -tyylejäni, minkä jälkeen odotin jännittyneenä muutaman päivän, mitä postimies toisikaan tullessaan. Päätin, että voisin esitellä muutkin lukijoiden lähettämät lahjat, jos vaan saan kaikilta luvan sellaiseen.

  P1010021 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen housut ja paidan sisältänyt setti on väritykseltään kesäinen ja vaalea. “Bebe“-teksti kolahti ihan erityisesti, samoin vaatteiden pehmoinen materiaali. Näissä pöksyissä on vaippapyllyn hyvä loppukesästä hengailla. Näin jälkikäteen harmittaa, etten ehtinyt silittää vaatteita ennen kuvaamista, mutta sille nyt ei voi enää mitään. Ilmoitin pitäväni neutraaleista väreistä, sillä kuten olen jo muutamaan otteeseen kertonut, en oikein tiedä, uskoisinko sukupuoliennustetta vaiko en. Niin epämääräisesti se meille ultraäänitutkimuksen yhteydessä esitettiin.

P1010019 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen vaatesetti on väritykseltään jopa vielä enemmän mieleeni, jos mahdollista. Materiaali on näissä pöksyissä ja pitkähihaisessa paidassa hieman paksumpaa, ja tässäkin paidassa on mukavan iso sekä joustava kaula-aukko. Tykästyin varsinkin näiden pöksyjen puntteihin, joissa toistuu suloisesti paidan kuviointi. Isoista isoin kiitos vielä tästä lahjasta, vaatteet tulivat todella tarpeeseen! 🙂