P1010016

Tuntuu, etten paljon muusta enää puhu tai kirjoita kuin rasvoista. Öljyistä, voiteista, geeleistä – ihan mistä vaan, millä voi kosteuttaa ihoa! Kun sain tiedustelun, kiinnostaisiko  minua (myös nettisivuiltaan) uudistuneen Apobasen rasvojen testaus ja arviointi blogissani, suostuin tehtävään heti. Merkin rasvat olivatkin jo ennestään vähän tuttuja, mutta purkit on juuri uusittu, joten jotakin uuttakin oli ihmeteltäväksi. Uusissa purkeissa voiteen rasvaprosentti on selkeästi esillä, ja tutut värikoodit on säilytetty vanhojen fanien mieliksi. Uudet voiteet ovat parabeenittomia ja niiden pakkauksissa lukee selkeästi niiden pääasiallinen käyttötarkoitus. Kesätuotteina toimivat voiteista kevyimmät, kun taas pienten lasten äidit suosivat sisäpiirin tietojeni mukaan sarjan paksuimpia voiteita. Jokaiselle täyteläisyysasteelle löytyy siis oma fanikuntansa!

apobase 0

RASVAPITOISUUS 0 %

Turkoosissa tuubissa myydään täysin rasvatonta  geeliä, joka tunnetaan myös nimellä hydrogeeli. Geelivoide eroaa muista testaamistani voiteista radikaalisti jo ulkonäöltään, sillä se on läpinäkyvää ja paksua. Iholla voide kuitenkin imeytyy hämmentävän nopeasti jättäen jälkeensä ihanan viileän tunteen. Tämä säilöntaaineeton perusvoide on kuulemma voiteista vähiten suosittu, mikä johtunee siitä, ettei tällaiselle geelille välttämättä keksi heti käyttötarkoituksia.

Suosittelen testaamaan tätä kesällä tai lomalla after sun -voiteena tai karvanpoiston jälkeen esimerkiksi säärillä tai kainaloissa. Tämä geelivoide on rauhoittava, joten se sopii kaikenlaiseen ns. jälkihoitoon.

apobase 20

RASVAPITOISUUS 20 %

Violetti tuubi pitää sisällään voiteen, joka on tästä perusvoidesarjasta ehkäpä eniten mieleeni. Tämä voide imeytyy mukavan nopeasti jättäen ihon pehmeäksi. En ihmettele, että tätä voidetta saa myös 1000 millilitran pumppupullossa, sellainen olisi kylpyhuoneeseen varsin näppärä tapaus. Käyttötarkoituksiakin on helpoin keksiä tällaiselle ns. keskipaksulle voiteelle. Ettekö usko? Minäpä kerron esimerkin varsin naisellisista käyttötarkoituksista.

Suosittelen testaamaan tätä sekä meikin alle että meikinpoistoaineena. Sen lisäksi tämäkin on hyvä after sun ja after shave -voide. Voide toimii myös suihkugeelinä ja vartalovoiteena eli jos matkalle pitää pakata mukaan mahdollisimman vähän, suosittelen tätä monitoimituotetta.

apobase 30

RASVAPITOISUUS 30 %

Sininen tuubi sisältää atooppisen ihon parhaan ystävän voidemuodossa. Voide on tarkoitettu kuivan ja herkän ihon päivittäiseen hoitoon eli sen koostumus on juuri sopivan kosteuttava, mutta ei kuitenkaan liian rasvainen, jotta se jäisi “kellumaan” iholle. Voide on juuri sen verran violetissa tuubissa majailevaa serkkuaan paksumpi, että kasvojen sijaan tämä on paremmin vartalolle soveltuvaa.

Suosittelen testaamaan tätä vartalovoiteena ja yleisvoiteena talvella, kun iho on hieman normaalia kuivempi. Myös rintojen hoitoon tämä voide on hyvä. Jopa näin ennen imetysaikaa, mutta suositusten mukaan varsinkin silloin.

apobase 60

RASVAPITOISUUS 60 %

Punainen tuubi on rasvaisimman ja kuulemma myös suosituimman voiteen tunnusmerkki.  Tämä on iho-ongelmaisten ihmisten luottotuote, mutta myös me, jotka emme kärsi hilseilevästä ihosta, voimme hyödyntää superkosteuttavan voiteen tehokkuuden. Voide imeytyy hitaasti, joten meikin alle se ei sovi. Tämä perusvoide on parhaimmillaan teho- ja täsmähoitona, mutta myös päivittäiskäytössä vauvaikäisten kanssa. Tämä on nimittäin juuri se voide, joka taltuttaa vaippaihottuman tehokkaasti.

Suosittelen testaamaan tätä jalkojen yönaamiona (eli paksu kerros rasvaa koipiin ja ohuet, puhtaat puuvillasukat päälle yöksi), raskausarpien torjumiseen sekä jälkihoitoon ja tietysti kyynärpäiden sekä muiden erityisen kuivien ihokohtien tehokosteuttamiseen. Tämä voide on hyvä myös yövoiteeksi, jos ei tahdo miltään kalliilta merkiltä sellaista ostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta teidänkin raskausarpenne pysyisivät minimitasolla, vauvojenne pyllyt pehmoisina ja omat hipiänne persikkaisen pehmeinä, Apobase halusi arpoa kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken kolme palkintopakettia, joista jokainen sisältää yhden tuubin jokaista neljää rasvaa. Jos siis haluat itsellesi tuollaisen yllä olevassa kuvassa näkyvän neljän rasvatuubin paketin ilman meikäläisen kuvausrekvisiittalaseja, lue seuraavat ohjeet tarkasti. Kommentoi tämän postauksen kommenttiboksiin 20.5.2014 eli ensi tiistaihin kello 20:00 mennessä, mihin itse käytät yleensä perusvoidetta ja mikä merkki on suosikkisi. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan! 🙂

Yhteistyössä Apobase.

10268150_10152274821401878_483251375_n