Äiti yllätti tyttärensä ja toi Tallinnasta testiin kaakaovoipuikon, jonka kulttimainetta pohdiskelin aiemmin tässä postauksessa. Suomesta puikkoa ei tietääkseni tällä hetkellä koostumusvirheen vuoksi saa, mutta myymälässä lupailtiin, että puikko palaa kyllä The Body Shopin valikoimiin heti, kun uusi erä puikkoa oikealla koostumuksella saadaan tuotannosta. Mietinkin, olisiko mahdollista, että tuotteen koostumukseen pettyneet ihmiset olisivat saaneet käsiinsä huonon tuote-erän puikon, sillä omassani koostumus on justiinsa eikä melkein. Paha sanoa, kunhan pohdiskelen. Tässä kuitenkin pientä testiarviota kaakaovoipuikosta.

P1010001

Kaakaovoipuikon testiarvio:

  • koko: passeli hommaansa nähden. Masun alaosa, kyljet ja muut raskausarpien suurimmat riskialueet puikotteli hetkessä läpi.
  • koostumus: levittyy hyvin. Säilytin puikkoa huoneenlämmössä eikä se silti ollut liian kovaa, vaan liukui helposti iholle.
  • tuoksu: tykkäsin, mutta olen kyllä todellinen kaakaovoirakastaja.
  • hinta: en osaa valitettavasti sanoa, kun tuote ei ole tällä hetkellä Suomessa myynnissä.
  • kosteutusteho: hyvä. Voide on sen verran paksuhkoa, että yksi kerros riittää. Sama paksuus taitaa tosin olla tämän sarjan vartalovoissa, joten lienee makukysymys, levitteleekö tuotteen purkista käsin vai puikosta suoraan iholle.
  • riittävyys: epäselvä. Riippuu hieman, käyttääkö tätä vain täsmäaseena raskausarpialueille kuten itse suunnittelen tekeväni vai haluaako välttämättä puikottaa esimerkiksi suihkun jälkeen koko vartalonsa.

P1010005OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En voi olla kiinnittämättä näissä kuvissa hieman huomiota myös epäolennaisuuksiin nimeltä rasvausprojektista liian kiinnostunut kissa ja rasvaajan (kuvissa onneksi epätarkka) puvustus. Aivan törkeän seksikkäät nuo äidiltä lainatut pyjamahousut ja kolme kokoa liian isot villasukat. Ei ihme, jos mies jo ikävöi tätä rakkauspakkausta kotiin. Krhm. 😉