Sain hauskan haasteen etsiä Zalando-nettikaupan äitiysvaateosastolta muutaman asukokonaisuuden ja järjestää pienet muotikuvaukset. Näin äitienpäivän kunniaksi tavoitteenani on muistuttaa, että vaikka vatsassa kasvaa uusi elämä, voi odottava äiti silti pukeutua tyylikkäästi ja panostaa ulkonäköönsä. Äitiysvaatteita löytyy nykyään joka lähtöön, joten vanhaa tyyliään voi jatkaa myös raskausaikana. Kuvasimme valokuvaajaystäväni Veeran kanssa kaksi erilaista odotustyyliä ja linkitin tyyleissä käytetyt tuotteet vielä kuvien yhteyteen, jos joku bongaa jotakin ihanaa, josta haluaa tietää lisää.

iina-zalando-maksi1 iina-zalando-maksi2    iina-zalando-maksi6  iina-zalando-maksi8  iina-zalando-maksi10

Viettelevä, hieman etninen odotustyyli on kesään sopiva keveydeltään, vaikka sävymaailma onkin tumma. Musta maksihame olisi saanut olla makuuni vieläkin pidempi, mutta ihana se on silti! Vyötärönauha ei purista ja malli imartelee vatsakasta kauniisti. Tuotekuvassa hame on mallin päällä pidempi, koska vyötärönauha on vatsan paksuimmassa kohdassa, mutta itselläni se tuntui siinä epämukavalta. Hameen materiaali on ihanan kevyttä ja pehmoista. Samaa väriä olevan yläosan kanssa hame tosin näyttää mekolta, mutta en tiedä, onko se huono asia. Tuskinpa. Toppiyläosana tässä asussa toimi omasta vaatekaapista kaivettu musta äitiystuubi, jonka olin taittanut kaksinkerroin. Myös aikoja sitten ostettu lierihattu on omani, samoin Ivana Helsingiltä saadut uuden kenkämalliston nahkasandaalit.

  iina-zalando-mama-004  iina-zalando-mama-006

iina-zalando-mama-019   iina-zalando-mama-009  iina-zalando-mama-012

iina-zalando-mama-025  iina-zalando-mama-015

Leikkisä, mutta asiallinen odotustyyli sopii hyvin kevääseen. Hauskat pallohousut toimivat asun pohjana ja voisin kuvitella, että värikkäiden kenkien kanssa asusta saisi vieläkin veikeämmän. Itse kasasin housujen ympärille hieman harmonisemman asukokonaisuuden. Housuissa on trikoinen masutuubiosa, josta saatte kuvia BTS-materiaalipostauksessa hieman myöhemmin. Valkoinen nahkapaikkaneule on siitä ihana, että se on materiaaliltaan puuvillaa ja villaa eli sillä tarkenee hyvin ja se tulee todennäköisesti kestämään laadukkaana pitkään. Omasta vaatekaapista kaivelin “kuvausrekvisiitaksi” FINSK-kenkämerkiltä saadut ruusukullansävyiset korkkarit, mutta tämän asun kanssa toimii kyllä varmasti väri kuin väri.

Kolahtiko joku näistä odotustyyleistä teihin ihan erityisesti? Oletko huomannut tai huomasitko aikanaan itse pukeutuvasti odotusaikana samalla tavalla kuin normaalisti vai muuttuiko tyylisi? Vai katosiko tyylitaju kenties kokonaan niin kuin allekirjoittaneelle melkein kävi? Näiden ajatusten myötä toivottelen masuni kanssa ihanaa äitienpäivää kaikille nykyisille ja meille tuleville äideille! ♥

Yhteistyössä Zalando.