Seuraa odotettua jatkoa tähän mammablogivinkkipostaukseen. Mietin, tekisinkö vielä erikseen listauksen omista suosikeistani pienten analyysien kera, mutta saa nähdä, jääkö se vain suunnitelmaksi. Olin muutaman päivän niin kipeänä, että tämäkin postaus jäi melkein tekemättä. Tässä olisi nyt kuitenkin toinen ja samalla toistaiseksi viimeinen erä pyynnöstäni jättämiänne mammablogisuosituksia. Löytyy odotusblogia, lapsiblogia, miehen näkökulmasta kirjoitettua blogia ja vaikka mitä ihanaa. Kahlatkaahan tarinamuotoinen listaus läpi ja alkakaa seurata kaikkea, mikä vähänkään kolahtaa.

hesleepingb-rgba7

Aika avata jälleen Mammapäiväkirja! Se on tulvillaan Rakkauden hippusia, Perhosia masussa, My Miracle X Girl ja tietysti Vaatehuttuja. Mausteena vielä ripaus tunnelmaa. Jos joku lukisi tämän, olisinkohan hänen mielestään edes Mutsimatskua? En ehkä ainakaan MAHTIMAMA. Saatan olla puhdasverinen Materialistimutsi, mutta onko se niin väärin? Ainakaan se ei ole Klaran, Kultakerttulin tai Zeninan vika, vaan vähän kuin Lauran arkielämää. Tiedän kyllä, mitä olen. Melkein kuin JOUKOLATAR, mutta M-kirjaimella.

Entäpä, jos seurattaisiinkin 9 kuukautta miehen silmin? Mitä miehen muistiinpanoista löytyisikään? Ehkä kaunis pieni elämä? Tai ajatuksia siitä, pitäisikö perustaa Maitobaari. Pääsisikö sitä salaa vakoilemaan Päiväkodin elämää. Kannattaako ostaa jo valmiiksi Karkkipurkki. Olisiko hänessä miestä toteuttaa Väri-epä-suora ja muuntautua Kahdesta kuudeksi. Ainakin Tuplaonni olisi unelmissa, jopa talo täynnä Pikku naisia. Okei, edes yksi La Petite Princesse sitten! Ja koska onkaan Baby Shower? Yksi toive on äidin kanssa yhteinen. Vauva, älä itke tänä yönä. Vaikkakin HEART PUMPS DIESEL, Sunnuntailapset vaan valvottavat samoin kuin muutkin. Dayrealing vai miten sen nyt sanoisi.

Kohta koko elämäni on yhtä Suloista sotkua. Pienelle koettaa Aika Lapsuuden, minulle aikuisuuden. Kauniin karu maailma kutsuu. Tuleeko minusta Fit Fat Mama? Middle Of My Luck! Aika saada oma Mini Me, mutta Ei ihan vielä. Muuten syötän vauvalle vain Paukkumaissia ja hattaraa. Tai sitten Suklaata ja Kahvia! Edes muutama Onnellinen Oliivi. Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana), mutta samalla hirveä. En malttaisi odottaa, Mamma rimpuilee! No, After the storm mama´s diary sulkeutuu jälleen hetkeksi. Niin kai se menee, että siirryn Pienin askelin onneen. Haaveissa Ruususuu ja Huvikumpu.

Allekirjoituksina päitänne sekoittamassa With Love, L&L sekä Anna Saccone Joly

hmcinderella-rgba7

(kuvat: Hot Milk / Ever After Collection)