Varoitan herkimpiä heti alkuun. Jos sana “peppuvoide” tuntuu liian intiimiltä tai jotenkin ällöttävältä, lopettakaa lukeminen tähän. Tämä postaus käsittelee nimittäin juurikin purkillista voidetta, jota olisi tarkoitus sivellä vauvan takamukseen vaippaihottuman torjumiseksi. Toki tällä voiteella paranevat myös pienet naarmut, vauvan pään karstat ja ihon minionnettomuudet, joten ihan pelkästä peppuvoiteesta ei ole kysymys. Myös lievä ihottuma, palovammat ja vesirokko saavat voiteesta helpotusta. Sain purkillisen voidetta eräältä PR-toimistolta tutustuttavakseni.

P1010001

Angel Baby Bottom Balm on ainut hoitovoide, joka on valmistettu luomuoliiviöljystä, erilaisia bakteereja sekä hiivaa vastaan taistelevista yrteistä, karitevoista ja luonnon eteerisistä öljyistä. Sen tuoksu on yrttisen turvallinen ja jotenkin omaan nenääni oudon tuttu. Sellainen hieman käärmesalvamainen ja “parantava”. Päätinkin ottaa voiteen käyttöön jo alkukesästä, sillä vanhempieni luona maalla pörrää nykyään sen verran kettumaisia hyttysiä, että niiden puremat eivät ihan itsestään parane. Normaalisti hyttyset eivät edes syö minua, mutta nyt olin ihan paukamilla, kun palasin minilomaltani kotiin. Mutta niin, takaisin vauvajuttuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP1010014OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Earth Mama Angel Baby, joka tätäkin voidetta valmistaa, on  luonnonkosmetiikkamerkki, jonka kaikki tuotteet ovat turvallisia ja kemikaalittomia. Itselleni merkki ei ollut ennestään tuttu, joten kuuntelin mielelläni siitä lisätietoja. Tuotesarjasta löytyy täsmätuotteita raskausajasta synnytykseen ja vielä senkin jälkeiseen elämään. Äitiä rauhoittava tee sopii esimerkiksi myös perheen miespuolisille jäsenille, jotta koko perhe saisi elää rauhallisempaa odotus- tai vauvaelämää. Earth Mama Angel Baby -sarjan tuotteet valmistetaan aidoista, 100-prosenttisesti kasviperäisistä raaka-aineista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin myrkyttömiä vegaanituotteita.

Sain kokeiluun muitakin sarjan tuotteita, joista ajattelin kirjoitella, jos ne teitä vaan kiinnostavat? Testissä on mm. rauhoittavaa sekä synnytykseen valmistavaa teetä. Toista olen jo ehtinyt maistaakin, kun minttuteehimoissani päädyin repimään teepussilaatikon auki keskellä yötä. Voi näitä raskausajan pakkomielteitä ja himotuksia! Earth Mama Angel Baby -merkkiä myy Helsingin Kampissa Bebes-liike, jolla on myös nettikauppa. Merkin tuotteita voi selailla suoraan tästä linkistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Ainut hankala tai kiusallinen osa tässä voiteessa on nimi. “Antaisitko kulta sen Earth Mama Angel Baby -merkin Angel Baby Bottom Balm -voiteen?” “Että mitä että?!” “SITÄ PYLLYRASVAA!