P1010016

Ensimmäinen vauva-aiheinen blogitapahtuma jännitti ihan vietävästi. En tiennyt yhtään, olisiko paikalla ketään tuttuja vai kyyhöttäisinkö yksin nurkassa koko tapahtuma-ajan. Saavuttuani paikalle valitsin hyökkäystaktiikakseni hiekkalaatikolta tutun tunkeutumisen eli istahdin mukavimman oloisen bloggaajaryhmän viereen ja aloin höpöttää. Juttuni taisivat olla sitä hiekkalaatikon “moro, mä oon ville, ootko koskaan nähnyt näin hienoo traktoria kun tää on mun ja mun isi osti tän mulle” -tasoa, mikä vähän jälkikäteen hävetti, mutta oli hienoa huomata, etteivät muut häätäneet tunkeutujaa pois joukostaan. Tämä oli se päivä, jonka viimeistään vakuutuin vauvablogini siirtämisestä Kideblogeihin.

P1010012

Tapahtuman järjestänyt Stokke oli merkkinä (muiden vauvantarvikemerkkien tavoin) aivan outo, joten taisin kuunnella koko infon alusta loppuun leuka maassa. Lifestyle-blogini kautta olen ollut kymmenissä “maailman parhaan huulipunan” ja “universumin upeimman vaatemalliston” lanseerauksessa, mutta nyt pitkästä aikaa imin mielenkiinnolla kaikki tiedonpisarat itseeni pyörittelemättä silmiäni yhtään. Oltiin niin vierailla vesillä, että mietin jo hetken, millä ihmeellä tiedän, mitä kaikkea ja miltä merkeiltä sille omalle lapselle kannattaa hankkia. Steps-tuoli, joka tilaisuudessa esiteltiin ja jota saa Suomesta toukokuusta lähtien, vaikutti kyllä sen verran kätevältä, että esittelin sen Beben isälle heti kotona innoissani.

P1010009

Steps on isoille ipanoille tuoli, …

P1010010

… pienemmille pirpanoille syöttötuoli…

P1010011

… ja vallattomille vauveleille kehdon lailla keinahteleva ruokailu- ja rentoutumispaikka.

Värivaihtoehtoja babysitter-osan kankaalle oli esillä neljä. Pressikassissa oli suloinen tyynyliina samaa sarjaa, mutta vähän harmitti, kun muut valitsivat poika- tai tyttökassit, mutta minä “jouduin” ottamaan neutraalin. En tosin vieläkään tiedä, uskaltaisinko valita mitään tiettyyn sukupuoleen vahvasti liittyvää väriä, sillä sukupuoliarviot ovat olleet niin hentoisia, etten tiedä, voiko niihin luottaa. Ja ei, en aio maksaa 480 euroa yksityisestä ultraäänitutkimuksesta tarkistaakseni asian. On Bebe tyttö tai poika, sitä rakastetaan takuulla aivan yhtä paljon. Toivottavasti lapseni osaa aikanaan soluttautua hiekkalaatikolla yhtä ovelasti muiden lasten seuraan kuin minä mammabloggaajajoukkoon PR-tilaisuudessa. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Oli siellä paikalla jotakin oikeasti pelottavaakin. Nimittäin ILMAPALLOJA! O_o

OLYMPUS DIGITAL CAMERA