Ärsyttää niin helvetin paljon. Mutta olen palannut. Siitä saan kiittää avomiestäni, joka oli varmuuskopioinut blogini koneelleen jonkin fiksauksen yhteydessä marraskuussa 2018, työkaveriani, joka sai skriptin avulla haettua Googlen välimuistista postaukset marraskuusta nykypäivään ilman, että niitä piti tallentaa yksitellen, ja itseäni, koska olin tajunnut säilyttää Bebe-blogin kokonaisuudessaan kovalevylläni blogimuuton jäljiltä. 

Kiitän myös UpCloudin henkilökuntaa, joka lupasi tehdä kaikkensa auttaakseen meitä. Huhuista huolimatta kukaan palvelimentarjoajalla ei mokannut. Tämä tyyppi oli ns. kolmas osapuoli. Palaan ehkä vielä tarinaan blogin tuhosta, mutta ensin päätän, miten toimin mokanneen firman kanssa.

Kiitos myös teille tuestanne. Vielä on paljon viilattavaa, joten kauneusvirheet ulkoasussa ja hassusti toimivat vimpaimet kuuluvat hetken aikaa tyyliini. Kaipa tämä tästä. Palanen kerrallaan. :)