… koska Arttu Wiskarin biisissä lauletaan: “Entä jos Razzle ei ois kuollut ja Hanoi ois breikannut?“, täytyy sen jonkun Razzlen olla nyt sateenkaarisillalla. (Kiitos pikkusiskolle koko sateenkaarisilta-tarinan kertomisesta! :D)

… hän on jo yhden uimareissun jälkeen varsinainen vesipeto, mutta kuulemma vain “pienissä vesissä”. Hyvä tiedostaa omat kykynsä, ettei nouse hattuun.

… Kolli on kaikista paras Pyjamasankari, mutta Gekkokin on hyvä. Tytöistä (ei tässä tapauksessa Pöllöstä) ei taas ole mihinkään. Opin myös, että äitiä ei jostakin syystä lasketa tytöksi.

 

… se “maailman kaikista rumin kirosana” tarkoittaa naisen pakaroita. Kaveri päiväkodista oli tiennyt kertoa tämän ihan faktatietona.

… kaikilla ihmisillä pitäisi olla Musekortti. Siinä, että ei ole, ei kuulemma ole mitään järkeä. Mitään perusteluja tälle mielipiteelle ei luonnollisesti ole.

… shortsit on tyhmät housut, vaikka lämpöasteita olisi yli 30.

Synttäripäivän aamuna mummulta ja papalta saadusta paketista kuoriutui esiin kauko-ohjattava auto. Siitä aamusta lähtien jokainen päivä maalla alkoi ajelulla. Minä hörpin etuterassilla aamukahvia ja poika harjoitteli pysymään ajoradalla ja poissa ojasta. Asfalttia ei näy näissä kuvissa, mutta se on ihan tuore ja naapuruston lapset koristelivat sen heti katuliiduilla hienoksi. Meillä kaupungissa ei juuri naapureita tunne, mutta maalla oppii väkisinkin tuntemaan, minkä talon lapset piirtävät villejä kilpajuoksuratoja ja kuka rakastaa piirtää kissoja.

Vähän odotan jo paluuta maalle, sillä aamukahvi terassilla maistuu järjettömän hyvältä. Ja hei, meidän pappalassa se on kuitenkin Saludoa! :D